Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023

Κόλαφος ο Πασχάλης Τερζής: «Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει...»

«Εγώ ξέρω τι μου συμβαίνει...»

23 Μαρτίου 2023 22:08
Κόλαφος ο Πασχάλης Τερζής: «Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν μερικά χρόνια ο Πασχάλης Τερζής είχε απαντήσει στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει πολλά προβλήματα υγείας. Παράλληλα, «εγκεφαλικό» έπαθε ο τραγουδιστής με την εικόνα που δημοσίευσε η κόρη του, Γιάννα.

«Μετά από πέντε χρόνια κάποια τραγούδια ήταν το έναυσμα για να ξανατραγουδήσω για τους φίλους μου… Η δουλειά μου και το τραγούδι δε μου έχει λείψει γιατί τραγουδούσα κάθε μέρα, όπου βρισκόμουν… Δε ξέρω αν θα υπάρξει επόμενο cd γιατί όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια ο θεός γελάει. Δε μετάνιωσα καθόλου που περίμενα τόσο χρονικό διάστημα γιατί περίμενα να βρω αυτό που θα με συγκινήσει», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες.

Όσο για το αν θα τον δούμε σε κάποια μεγάλη πίστα, ο ίδιος τόνισε: «Έκανα ένα δίσκο και μέχρι εδώ!»

Τέλος, αναφορικά με τα δημοσιεύματα που ανέφεραν διάφορα για την υγεία του, δήλωσε με ειλικρίνεια: «Δε στεναχωρήθηκα καθόλου γιατί εγώ ξέρω τι μου συμβαίνει. Ο καθένας μπορεί να γράφει και να λέει ότι θέλει, έχει το δικαίωμα».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Τα βρόντηξε όλα ο Πασχάλης Τερζής: Ο λόγος που «σφάχτηκε» με τον Βασίλης Καρρά - «Δυστυχώς δεν έχουμε...»

Για όλη του τη ζωή του είχε μιλήσει ο Βασίλης Καρράς σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του. Ο λαϊκός τραγουδιστής ξετύλιξε το κουβάρι ξεκινώντας από τα παιδικά του χρόνια και έφτασε μέχρι και στο κτήμα στο οποίο έχει γίνει αγρότης τα τελευταία χρόνια στα πατρικά του εδάφη στην Καβάλα, ενώ μίλησε και για τη φιλία του με τον Πασχάλη Τερζή.

Καλεσμένος στο «Ενώπιος Ενωπίω», ο Καρράς προκάλεσε αίσθηση όταν αποκάλυψε τι του συνέβη όταν ήλθε στην Αθήνα. Ότι δηλαδή δέχτηκε τόσο πόλεμο που έφτασε στο εξής απίθανο σημείο: «Με αναγκάσαν να βάλω φρουρά στο σπίτι μου στην Αθήνα! Να έχω τρία άτομα να με φυλάνε. Τι δουλειά είχα εγώ να έχω φρουρά; Γι΄ αυτό αναγκάστηκα να σταματήσω για ένα χρόνο. Πέρασα τρία χρόνια δύσκολα έφαγα πολύ μεγάλο πόλεμο, δεν μπορώ να το περιγράψω», δήλωσε ο τραγουδιστής ο οποίος συγκινήθηκε ιδιαίτερα όταν είδε το βίντεο με τις στιγμές του με τον αείμνηστο Παντελή Παντελίδη που, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει, τον αγαπούσε σαν παιδί του.

Γιατί… ‘σφάχτηκαν’ με τον Πασχάλη Τερζή;

Ωστόσο, ο Καρράς έριξε βόμβα όταν ρωτήθηκε για τον Πασχάλη Τερζή αν έχει, όπως όλοι πιστεύουμε, αδελφική σχέση μαζί του, αλλά και για την αποχή του τα τελευταία αρκετά χρόνια από τα μουσικά πράγματα: «Δεν έχουμε αδελφικές σχέσεις δυστυχώς, και αυτό με λυπεί πάρα πολύ. Δεν έμαθα ποτέ. Να τον έχει ο Θεός γερό και να είναι καλά. Εγώ τον αγαπώ. Μεγαλώσαμε μαζί. Περάσαμε τα ίδια βάσανα, περάσαμε τα ίδια πράγματα. Πιστεύω ότι ο Πασχάλης θα επιστρέψει για να κάνει μια – δυο συναυλίες. Ο λαός το χρειάζεται και ο ίδιος το χρειάζεται άσχετα αν είναι εγωιστής και δεν το λέει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Καρράς, μιλώντας το βράδυ του Σαββάτου, στον Νίκο Χατζηνικολάου για τη σχέση του με τον Πασχάλη Τερζή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share