Τρίτη, 30 Μαΐου 2023

«Άνοιξε τα χαρτιά του» για την Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ ο Πέτρος Λαγούτης: «Αυτά που ζούσαμε στα 25 μας δεν τα θέλω...»

Μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση του

23 Μαρτίου 2023 21:08
«Άνοιξε τα χαρτιά του» για την Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ ο Πέτρος Λαγούτης: «Αυτά που ζούσαμε στα 25 μας δεν τα θέλω...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τη σχέση του με τη συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά “Παγιδευμένοι”, Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά ο Πέτρος Λαγούτης στο “Στούντιο 4”.

Ο Πέτρος Λαγούτης αποκάλυψε πως η σχέση τους μετρά ήδη έξι μήνες και παρότι είναι κάτι που δεν κρύβουν, δεν τους αρέσει και να το διαφημίζουν. «Είναι γνωστό ότι έχω σχέση και είναι κάτι που δεν το κρύβουμε αλλά δεν το διατυμπανίζουμε.

Είμαι πάρα πολύ ωραία. Ψιλομένουμε μαζί. Είμαστε μαζί κανένα εξάμηνο. Είναι κάτι που δεν αφορά μόνο εμένα, αφορά και έναν άλλο άνθρωπο. Αυτό που λέω τώρα, το έχουμε συζητήσει, ξέρει ότι θα το πω, δε το κρύβουμε αλλά εντάξει, με μέτρο.

Είμαι πλέον σε μια ηλικία που πλέον δε μπαίνω σε καμία σχέση αν δεν είμαι καλά μέσα σε αυτή. Αν δε βρισκόταν στη ζωή μου ένας άνθρωπος που να ήταν συν στη ζωή μου – εύχομαι κι εγώ να είμαι στη δική της – και να μου προσφέρει χαρά, ομορφιά και θετικότητα, δε θα έμπαινα σε σχέση.

Δείτε επίσης: «Χείμαρρος» για την Ελένη Τσολάκη - «Είναι ένας ανοιχτός λογαριασμός...»

Δε θεωρώ ότι είναι ιδιαίτερο όταν λες ότι θες να είσαι με έναν άνθρωπο που θα προχωράς μαζί και θα δίνει καλή ενέργεια ο ένας στον άλλον. Δε θέλω δράματα. Αυτά που ζούσαμε στα 25 μας, δεν τα θέλω. Μπορεί να υπάρχει και πάθος και ένταση στη ζωή μας αλλά χωρίς αυτές τις χαζές εμμονικές τάσεις που έχουμε στα 25» είπε ο Πέτρος Λαγούτης.

Σε άλλο σημείο, ο ηθοποιός παραδέχτηκε πως δεν είναι εύκολο “πακέτο” για μια σχέση αλλά όπως είπε, όταν δυο άνθρωποι ταιριάζουν, όλα τα υπόλοιπα έρχονται μόνα τους.

«Δεν είμαι ένα εύκολο πακέτο για σχέση. Έχω δυο παιδιά κτλ. Νομίζω όμως ότι αυτά έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Είναι όπως όταν πας να μιλήσεις για μια δουλειά και θες πρώτα να σου αρέσει η δουλειά και μετά θα μιλήσεις για το οικονομικό, έτσι είναι κι αυτά» είπε ο Πέτρος Λαγούτης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share