Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Στραβωμένη» η Φαίη Σκορδά - «Αυτό που έκανε δε μου άρεσε καθόλου»

Δεν πήρε καλά η παρουσιάστρια όσα ειπώθηκαν...

23 Μαρτίου 2023 20:54
«Στραβωμένη» η Φαίη Σκορδά - «Αυτό που έκανε δε μου άρεσε καθόλου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που έκανε», είπε η Φαίη Σκορδά σχετικά με μια απάντηση του Γιώργου Αγγελόπουλου για την προσωπική του ζωή. Και πρόσθεσε πως θα έπρεπε με τον ίδιο τρόπο να απαντούσε και στην Ελένη Μενεγάκη!

Το περιστατικό που προκάλεσε τη δυσαρέσκεια της Φαίης Σκορδά για τον Γιώργο Αγγελόπουλο έγινε ενώ εκείνος έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και η ρεπόρτερ Ελένη Μουστάκη τον ρώτησε για την προσωπική του ζωή.

«Θέλεις να σε ρωτήσω για την προσωπική σου ζωή; Με ποιον κοιμάσαι;», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, παίρνοντας το μικρόφωνο από τη δημοσιογράφο. Παράλληλα, είχαμε και "μαθήματα" συμπεριφοράς από την Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Αγγελόπουλο: «Γιώργο, αν δεν σου αρέσει σταμάτα να κάνεις στημένα...»

Η Φαίη Σκορδά, παρακολουθούσε έκπληκτη το βίντεο και όταν τελείωσε, είπε ενοχλημένη: «Αυτό που έκανε στη δημοσιογράφο δεν μου άρεσε καθόλου. Πιάστηκε η καρδιά μου, δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν τον χαρακτηρίζει αυτή η συμπεριφορά αλλά δεν ήταν ωραίο.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένα πρόσωπο το οποίο γνωρίσαμε μέσα από ένα reality παιχνίδι. Όταν μπαίνεις σε ένα reality αποδέχεσαι και δίνεις δικαιώματα ότι θα δεχτείς ερωτήσεις, κριτική και ότι απασχολείς τον κόσμο.

Βγαίνεις έξω από μία συνέντευξη. Οι ερωτήσεις γίνονται από τη στιγμή που είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο που απασχολείς. Θα έπρεπε να απαντήσει και στην Ελένη Μενεγάκη με αυτόν τον τρόπο! Όχι στο κορίτσι.

"Βέλη" Νίκου Μουτσινά κατά Φαίης Σκορδά: «Επειδή βγαίνεις στην τηλεόραση...» (Video)

Ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να τοποθετηθεί για τα όσα είπε η Φαίη Σκορδά κατά του Γιώργου Αγγελόπουλου, μετά τις απαντήσεις που έδωσε σε δημοσιογράφο της εκπομπής της.

Συγκεκριμένα, μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, ο οικοδεσπότης της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» σημείωσε: «Είναι πάρα πολύ ωραίο να θες να στηρίξεις τους συνεργάτες σου, το επικροτώ, το καταλαβαίνω 100% αλλά μέχρι ένα όριο. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί το έπαθε αυτό η Φαίη, που συνήθως δεν παθαίνει… Δεν καταλαβαίνω τι ήταν αυτό, ότι η δημοσιογράφος… Άλλαξε η φάτσα της. Εκεί μένω. Τι εννοείτε;

Άρα εσύ Φαίη, επειδή βγαίνεις στην τηλεόραση, δίνεις το δικαίωμα σε οποιονδήποτε να σε ρωτήσει το ο,τιδήποτε; Αυτό λέμε; Αυτό είναι το δικαίωμα; Όχι φυσικά. Ένα πρόσωπο το οποίο εκτίθεται, θα βγουν οι δημοσιογράφοι να κάνουν ερωτήσεις. Μπορεί το πρόσωπο αυτό να μην απαντήσει, να είναι αγενής, να μην είναι αγενής, να κάνει ό,τι θέλει, να κάνει τα χέρια έτσι, γιατί πάντα μιλάμε για τον ανθρώπων που ήδη μιλάνε και παθαίνουν τρέλα.

Δεν καταλαβαίνω γιατί πάει να γίνει η τρέλα με τους δημοσιογράφους. Δεν μειώνει κανείς τη δουλειά τους, θα πρέπει όμως να καταλάβουμε όλοι οι υπόλοιποι ότι υπάρχουν όρια. Δεν θεωρώ ότι το έκανε για να την προσβάλει, μπορεί να μην έχει πολύ χιούμορ ο Ντάνος. Ο άνθρωπος το θεώρησε χιούμορ. Δεν τράβηξε χειρόφρενο να φέρει γυροβολιά. Την προσέβαλε δηλαδή; Δεν το κατάλαβα ρε παιδιά! Δεν θα μιλάω με άνθρωπο ε; Ποιον θα χαιρετήσω; Μόνο εσάς».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share