Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θυμάστε την Μαρίνα Τσιντικίδου; Πώς είναι σήμερα η Σταρ Ελλάς 1992 - Η εντυπωσιακή της δημόσια επανεμφάνιση!

Παραμένει απαστράπτουσα!

23 Μαρτίου 2023 19:32
Θυμάστε την Μαρίνα Τσιντικίδου; Πώς είναι σήμερα η Σταρ Ελλάς 1992 - Η εντυπωσιακή της δημόσια επανεμφάνιση!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρίνα Τσιντικίδου ήταν μόλις 21 ετών όταν εξελέγη Σταρ Ελλάς, ενώ στη συνέχεια κατέκτησε και τον τίτλο της «Μις Ευρώπη». Από τότε διέγραψε μια λαμπρή καριέρα στο ελληνικό μόντελινγκ και οι τίτλοι ομορφιάς που κατέκτησε έγιναν διαβατήριο για μια τηλεοπτική πορεία.

Το 1992 παρουσίασε στον ΑΝΤ1 την εκπομπή «Candid Camera» με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο. Ακολούθησε η παρουσίαση της εκπομπής «Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό», στο πλευρό του Ανδρέα Μικρούτσικου το 1993 και συμμετοχές σε διαφημίσεις και τηλεοπτικές σειρές. Με την ευκαιρία, δείτε πως είναι σήμερα ο ηθοποιός Χρήστος Καλαβρούζος.

Πώς είναι σήμερα η Μαρίνα Τσιντικίδου

Σήμερα, η ζωή της Μαρίνας Τσιντικίδου είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς πριν από χρόνια αποφάσισε να ασχοληθεί με την αρχιτεκτονική τοπίου αλλάζοντας επαγγελματική ρότα και τον τρόπο να βλέπει τα πράγματα.

Πώς είναι σήμερα η Μαρίνα Τσιντικίδου

Το supermodel των 90s έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στην παρουσίαση του βιβλίου της Βάσιας Μαυράκη με τίτλο «Γιατί πάντα ερωτευόμαστε τον λάθος άνδρα;». Η Μαρίνα Τσιντικίδου έκανε ένα total black look φορώντας ένα μίντι φόρεμα και μποτάκια. Το γνωστό πρώην μοντέλο πόζαρε χαμογελαστό στους φωτογράφους.

Θυμάστε τον Φίλιππο Νικολάου; Δείτε πως είναι στα 79 του ο δημοφιλής τραγουδιστής

Ο Φίλιππος Νικολάου έζησε τα χρυσά χρόνια του ελληνικού κινηματογράφου και τραγουδιού και ερμήνευσε μερικές από τις μεγαλύτερες και διαχρονικές επιτυχίες, όπως το «Όταν», «Μια καρδιά», «Στο άδειο μου πακέτο» κ.α.

Έχει τιμηθεί με «πλατινένιους» και «χρυσούς» δίσκους, οι οποίοι ξεπέρασαν τις 100.000 αντίτυπα όπως είναι «Τα γλεντζέδικα» (1984) και «Τι Γλυκές πού 'ναι οι Γυναίκες» (1986) και σε δίσκους των 50.000 αντιτύπων όπως είναι «Μια Λαϊκή Βραδυά με τον Φίλιππο Νικολάου, Νο 1 και 2» (1982 και 1983).

Ο Φίλιππος Νικολάου έγραψε και τραγούδια για την Άννα Βίσση όπως είναι το «Όσο έχω φωνή» (1980) (στίχοι & μουσική) και το «Δώδεκα» (1985) όπου έγραψε την μουσική μαζί με τον Νίκο Καρβέλα.

Πώς είναι σήμερα ο Φίλιππος Νικολάου;

Πρόσφατα ο καταξιωμένος τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για την καριέρα του και τη ζωή του σήμερα.

«Ήταν δύσκολος ο δρόμος του τραγουδιού, υπήρχαν καλλιτέχνες που κρατούσαν τα πόστα και τα σκήπτρα. Δεν μπορούσες να υπερβείς έναν Καζαντζίδη. Εγώ, κάθισα και έγραψα τα τραγούδια μου. Ένα καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη, κάναμε μπάνιο στην παραλία, και βλέπω δυο μικρά παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, κάτω των 10 ετών.

Το αγοράκι προσέφερε ένα τενεκεδάκι στο κορίτσι με ένα βότσαλο, και εκείνη δεν το έπαιρνε. Όταν το πήρα στα χέρια μου, το βότσαλο είχε το σχήμα καρδιάς, και έγραψα το “Μια καρδιά”. Έχω συμβάλει στην πρώτη δουλειά της Άννας Βίσση. Οι γονείς μου έκλαιγαν όταν τους είπα ότι δουλεύω, δεν ήθελαν να δουλεύω 12 χρονών για να φέρνω χρήματα στο σπίτι. Γεννήθηκα σε πολύ φτωχή γειτονιά και πολύ φτωχή οικογένεια, δεν επαρκούσαν τα εισοδήματα από τον πατέρα μου και έπρεπε να βοηθήσω. Βγήκα στο πεζοδρόμιο πολύ νωρίς, όταν τέλειωσα το δημοτικό. Κουβαλούσα βαλίτσες στο λιμάνι για επιβάτες και μου έδιναν πουρμπουάρ.

Στο μαγαζί που τραγουδούσα ήρθε ο Νουρέγιεφ, χόρεψε, έκανε μια κίνηση χαρακτηριστική, και γίναμε και φίλοι. Δεν έκανα φίλους στο χώρο του τραγουδιού, υπάρχει ένας προστατευόμενος ατομισμός των τραγουδιστών που θέλουν να τον διατηρούν. Αυτό ήταν πολύ ανταγωνιστικό και δεν ήταν εύκολο να κάνεις φιλίες. Ήταν συνειδητή επιλογή να μην παντρευτώ. Με τη δουλειά αυτή δεν μπορείς να είσαι απόλυτα σωστός».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share