Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ώρες αγωνίας για τον Στηβ Κακέτση: Νέες εξελίξεις με την υγεία του

Τι συμβαίνει με τον επιχειρηματία;

23 Μαρτίου 2023 17:12
Ώρες αγωνίας για τον Στηβ Κακέτση: Νέες εξελίξεις με την υγεία του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Στηβ Κακέτσης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, μετά το βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη, με τον ίδιο να δίνει μια πολύ μεγάλη μάχη, για να μείνει στη ζωή.

Η πορεία της υγείας του φαίνεται να παρουσιάζει σημαντική βελτίωση και δεν αποκλείεται σύντομα να λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο, αν δεν υπάρξει κάποια υποτροπή.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Πρωινό» του Ant1, Γιάννης Μαλλιαρός αναφέρθηκε στην πορεία της υγείας του Στηβ Κακέτση και τόνισε μεταξύ άλλων πως «υπάρχουν σημαντικά σημάδια βελτίωσης».

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι: «Υπάρχουν σημαντικά σημάδια βελτίωσης στην πορεία της υγείας του γνωστού επιχειρηματία, Στηβ Κακέτση. Νοσηλεύεται τις τελευταίες μέρες σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας, έπειτα από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Έχει επικοινωνία και με τους γιατρούς και με τους οικείους του και σύντομα ίσως δούμε και εξιτήριο από το νοσοκομείο».

Όλα στην φόρα για τον Γιώργο Μαρίνο: Η απόκαλυψη του Στηβ Κακέτση λίγο καιρό πριν μπει στο νοσοκομείο

Στην κάμερα του «Happy Day στον Alpha» είχε μιλήσει πριν λίγο καιρό ο Στηβ Κακέτσης αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων τις τελευταίες εξελίξεις στη ζωή και στην καθημερινότητα του ηθοποιού Γιώργου Μαρίνου.

«Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή είναι σε σε ένα πολύ ωραίο περιβάλλον. Δεν μένει πια στο σπίτι του ηθοποιού. Ο γιός μου τον είδε και μου είπε πραγματικά ότι όπως τον είδε δεν τον είχε δει τα τελευταία πέντε χρόνια. Υπάρχουν άνθρωποι του χώρου στο πλευρό του, όπως ο Φασουλής, η Φόνσου, η Κάτια Δανδουλάκη...»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share