Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Σκοτώθηκε η γυναίκα του μόλις...»: Η τραγωδία του Πασχάλη Τερζή!

Σοκ!

23 Μαρτίου 2023 15:07
«Σκοτώθηκε η γυναίκα του μόλις...»: Η τραγωδία του Πασχάλη Τερζή!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πασχάλης Τερζής: Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, ο οποίος έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές ακροατών, πέρα από τη Γιάννα Τερζή, έχει ακόμη ένα παιδί. Πρόκειται για τον γιο του, τον οποίο απέκτησε κατά τη διάρκεια του πρώτου γάμου του. Ωστόσο, εκείνος ο γάμος δεν είχε ευχάριστο φινάλε. Αυτό, διότι η σύζυγος του μεγάλου Έλληνα τραγουδιστή πέθανε, μόλις ο ίδιος απολύθηκε από τον στρατό.

Σχετικά με το γεγονός του θανάτου της πρώτης συζύγου του, ο Πασχάλης Τερζής, μίλησε γι’ αυτή, παραχωρώντας συνέντευξη. Σε αυτή τη συνέντευξη, ο Έλληνας λαϊκός τραγουδιστής μίλησε για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του.

Ερώτηση δημοσιογράφου: Πότε έκανες οικογένεια;

Πασχάλης Τερζής – Απάντηση:«Μόλις απολύθηκα από τον Στρατό, η πρώτη µου γυναίκα δεν υπήρχε. Νόμιζα τότε πως ήρθε η συντέλεια του κόσμου. Παρ’ όλο που είχα μαζί της έναν γιο, τον Γιώργο µου.

Δεν σ’ το κρύβω, είχα την έντονη επιθυμία να τελειώσω. Αλλά µε φώναξε ένας παππούς και µου είπε: «Τι είναι αυτά που λες, ρε; Αυτό γιατί το έφερες στον κόσμο;». Και µου έδειξε τον μικρό.

Η ζωή συνεχίστηκε και ευτύχησα πράγματι να αποκτήσω μία εξαιρετική οικογένεια. Η ζωή συνεχίζεται κι εγώ με τη γυναίκα µου και τα παιδιά µου είµαστε ευτυχισµένοι. Αλλά δεν θέλω να µιλάω για εκείνα».

Όσον αφορά την κόρη του Γιάννα, είπε: «Πρέπει να μιλάς, ρε πατέρα, για εκείνα. Δεν ήταν μόνο η γυναίκα σου, ήταν η μάνα του παιδιού σου».

Ερώτηση δημοσιογράφου: Έφτασες σε µία ηλικία που έχεις χορτάσει τα πάντα. Τι δεν έχεις χορτάσει στη ζωή σου;

Πασχάλης Τερζής – Απάντηση: «Θα ήμουνα αχάριστος αν έλεγα ότι η ζωή µε αδίκησε. Έχω εισπράξει τόση αγάπη από τον κόσµο, που θα ήταν αχαριστία. Αλλά βέβαια το στήριγμα είναι η οικογένεια».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share