Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Δεν έχετε ξαναδεί έτσι τον Σάκη Ρουβά! – Μόνο η Κάτια Ζυγούλη! (Video)

Το βίντεο που δημοσίευσε

23 Μαρτίου 2023 14:53
Δεν έχετε ξαναδεί έτσι τον Σάκη Ρουβά! – Μόνο η Κάτια Ζυγούλη! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Ρουβάς πριν καιρό είχε δημοσιεύσει βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με μια χαλαρή διάθεση, αλλά και εμφάνιση που δεν είχαμε ξαναδεί. Προφανώς μέχρι τώρα μόνο η Κάτια Ζυγούλη τον είχε δει έτσι.

Ο τραγουδιστής μοιράστηκε λίγο πιο προσωπικές του στιγμές, καθώς όπως φαίνεται και στο βίντεο αγουροξυπνημένος και με τα σάλια στο στόμα μετά τον ύπνο (τόσο φυσικός πια)… ανεβαίνει στο κατάστρωμα για να ρίξει και μια βουτιά. Με την ευκαιρία, αυτή τη δουλειά έκανε πριν γίνει τραγουδιστής.

Δείτε το βίντεο

Βγάζει περισσότερα από τον Σάκη Ρουβά: Αυτός ήταν ο μισθός της Κάτιας Ζυγούλη από την ΕΡΤ

Την εκπομπή «Ιστορίες Μόδας» είχε αναλάβει πριν χρόνια η Κάτια Ζυγούλη, καταλήγοντας να βγάζει περισσότερα από τον Σάκη Ρουβά, αν αναλογιστεί κανείς τον υπέρογκο μισθό της από την ΕΡΤ.

Η συγκεκριμένη εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης, επιχειρούσε να προσεγγίσει τις τάσεις της μόδας με ρεπορτάζ και συνεντεύξεις, σε διαφορετικό πνεύμα από αυτό της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Το κόστος της εκπομπής για τα 20 επεισόδια ήταν 179.645 ευρώ και την παραγωγή είχε αναλάβει η εταιρεία FOSS. Έτσι, δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση τον μισθό που έδιναν η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς στη νταντά των παιδιών τους.

Πιο αναλυτικά, η σύζυγος του Σάκη Ρουβά είχε δώσει τα χέρια με τους ιθύνο­ντες του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φο­ρέα. Επρόκειτο για μια εξωτερική παρα­γωγή η οποία προβαλλόταν ήδη δύο χρό­νια με παρουσιάστρια τη Σάντυ Τσαντά­κη, την οποία και αντικατέστησε η Κάτια Ζυγούλη.

Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη ΕΡΤ

Το θέμα της εκπομπής εστίαζε στην ιστορία της ελληνικής μόδας μέσα από τις αφη­γήσεις σχεδιαστών, μακιγιέρ, φωτογρά­φων, κομμωτών, δημοσιογράφων και μο­ντέλων. Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, ότι στον προηγούμενο κύκλο των «Ιστοριών μό­δας» είχε εμφανιστεί και η ίδια η Ζυγού­λη ως καλεσμένη, μιλώντας για τις εμπει­ρίες της την εποχή που εργαζόταν ενερ­γά στον χώρο του μόντελινγκ

.Η είδηση έχει προκαλέσει αντιδράσεις, μεταξύ των χρηστών του διαδικτύου, οι οποίοι σχολιάζουν τόσο το κόστος της εκπομπής, το οποίο πληρώνουν όλοι οι Έλληνες, ενώ αναφέρουν ότι η Κάτια Ζυγούλη όποτε έχει δοκιμαστεί σε δημόσια παρουσία δεν τα έχει καταφέρει…

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share