Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πανικός για την Αννίτα Πάνια: «Ο Ανδρέας δε θέλει να είναι γιος του Νίκου Καρβέλα, γιατί...»

Τι αποκάλυψε;

23 Μαρτίου 2023 14:42
Πανικός για την Αννίτα Πάνια: «Ο Ανδρέας δε θέλει να είναι γιος του Νίκου Καρβέλα, γιατί...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πανικό έφερε η αποκάλυψη της Αννίτας Πάνια για το παιδί που έχει με τον Νίκο Καρβέλα, τον Ανδρέα, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως, κατά κάποιο τρόπο… δε θέλει να είναι δικός τους γιος.

Η έμπειρη παρουσιάστρια σπάνια δίνει συνεντεύξεις και, όποτε το κάνει, έχει να δώσει ειδήσεις. Σε μία από αυτές, έδειξε επί της ουσίας τον τρόπο, που μεγάλωσε το παιδί της με το διάσημο συνθέτη, ενώ βίωσε με τη σειρά της το απόλυτο σοκ.

«Τα παιδιά κανονίζουν τους γονείς; Το παιδί με διάλεξε; Τι ωραίο αυτό που μου λες! Ωραίο είναι αυτό… Σου βγάζω το καπέλο! […] Είμαι τύπου τον λατρεύω, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Έχω μεγάλη λατρεία και καψούρα. Αλλά αυτός δεν γουστάρει να μιλάω καθόλου γι’ αυτόν. Δεν γουστάρει το «είμαι του Καρβέλα και της Πάνια το παιδί», δεν τα θέλει. Και τώρα που συζητάμε έχουμε πολλά πει» δήλωσε η Αννίτα Πάνια.

Αννίτα Πάνια και Νίκος Καρβέλας γιος

Η Αννίτα Πάνια τόνισε: «Υπάρχουν πράγματα που είναι μεγάλα και πράγματα που είναι ξεφτιλισμένα. Ξεφτιλισμένα είναι τα περισσότερα. Και μεγάλα είναι λίγα και καλά. Το γεγονός πως είμαστε καλά, έχουμε υγεία είναι μεγάλο. Το αυτονόητο είναι μεγάλο, όλα τα άλλα είναι να ‘χαμε να λέγαμε».

«Δοξάζω τον Θεό που έκανα το παιδί μου. Ευτυχώς που γνώρισα τον Καρβέλα και έκανα το παιδί. Με άλλο άνθρωπο δεν θα γινόταν αυτό. Μόνο αυτή η λατρεία και ευτυχώς! Δεν το είχα το μητρικό ένστικτο καθόλου. Δεν ξέρω πώς είναι… Δεν αισθάνθηκα ποτέ την ανάγκη να κάνω παιδί. Αλλά με αυτόν τον τύπο… Μάλλον με διάλεξε το παιδί, ο Ανδρέας τα έκανε όλα», αποκάλυψε η Αννίτα Πάνια.

Καταιγιστική η Αννίτα Πάνια: Αποκάλυψε το λόγο που έκανε παιδί με τον Νίκο Καρβέλα!

Καλεσμένη στην late night εκπομπή της Αννίτας Πάνια, με τίτλο «Ανοιχτά», βρέθηκε προ μηνών η Άννα Βίσση και φυσικά η συζήτηση δεν θα μπορούσε να μην κινηθεί γύρω από τον Νίκο Καρβέλα, τον άντρα που τις ενώνει. Μάλιστα, η παρουσιάστρια ήταν καταιγιστική και αποκάλυψε το λόγο που έκανε παιδί με τον μουσικοσυνθέτη.

«Την πρώτη δεκαετία που τον γνώρισα δεν τον ήθελα καθόλου, ήταν επιθετικός, μου την έλεγε διαρκώς και ήταν πολύ… μάγκας. Εγώ άρχισα αμέσως να ενδιαφέρομαι για εκείνον. Στην αρχή ήταν έντονος, αλλά μετά μαζεύτηκε. Μου έλεγε τις… βρωμιές του, μου τα έλεγε όλα» είπε αρχικά η Άννα Βίσση, αναφερόμενη στον Νίκο Καρβέλα. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η άγνωστη τραγωδία που βίωσε η Αννίτα Πάνια.

Αννίτα Πάνια και Νίκος Καρβέλας

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής εμφανίστηκε και η Σοφία Καρβέλα, η οποία μίλησε για τους γονείς της, αλλά και την πρώτη στιγμή, πριν χρόνια, που συνάντησε την Αννίτα.

Η εξομολόγηση από την Αννίτα Πάνια

Τότε η παρουσιάστρια πέρασε σε μια προσωπική εξομολόγηση…

«Θα ήμουν περήφανη να ήταν παιδί μου η Σοφία Καρβέλα, αλλά είναι αδερφή του γιου μου. Είναι ο λόγος που έκανα παιδί με τον Καρβέλα γιατί υπάρχει πρόβλημα με τον Καρβέλα, βλέπεις ο άνθρωπος δεν είναι πολύ καλά… Αν δεν έβλεπα τη Σοφία η οποία βγήκε κανονικό παιδί, δεν θα είχα προχωρήσει με τον Νίκο» είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο με την εξομολόγηση της Αννίτας Πάνια

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share