Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ έφταιγε...»: Κόλαφος η Ρίκα Διαλυνά για τη σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη!

Τι αποκάλυψε;

23 Μαρτίου 2023 13:12
«Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ έφταιγε...»: Κόλαφος η Ρίκα Διαλυνά για τη σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ρίκα Διαλυνά είχε μιλήσει πριν καιρό στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την παιδική της ηλικία, το θέατρο, τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ρίχνοντας του το φταίξιμο στη σχέση του με την εθνική σταρ.

«Είχα μία αδελφή η οποία ήταν πάρα πολύ όμορφη και εγώ ήμουν το ασχημόπαπο. Μικρή είπα στη μαμά μου ότι ακούω αυτά που λένε για έμενα και της είπα “εγώ θα γίνω όμορφη μέσα μου”. Από μικρό παιδάκι αγαπούσα το θέατρο. Έκανα αυτοσχέδιο θέατρο σε ένα περιβόλι και έβαζα για εισιτήριο να μου καθαρίζουν καρύδια» ανέφερε αρχικά η ηθοποιός. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ ο Μάκης Δελαπόρτας.

Όσον αφορά την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ είπε πως «Πιστεύω ότι έφταιγε ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ για τον ανταγωνισμό με την Αλίκη στις Διπλοπενιές. Εγώ με την Αλίκη στην δραματική σχολή κάναμε παρέα και όταν μου ζήτησε να πάω στις Διπλοπενιές δέχτηκα.

Την πρώτη μέρα στα γυρίσματα της ταινίας, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ με την Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν ήθελε να φωτογραφηθούν και διέλυσαν το γύρισμα. Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ μου έραβε τα ρούχα για να μη φαίνεται το ντεκολτέ μου… Σε μία εκδήλωση ελληνικής βραδιάς στην Ιταλία, είχαν φέρει 15.000 πιάτα για την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Σηκώθηκε να χορέψει και δεν έγινε ντόρος. Μόλις σηκώθηκα να χορέψω εγώ, άρχισαν να με φωτογραφίζουν όλοι οι παπαράτσι και έσπασαν τα πιάτα για έμενα. Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ζήλεψε και είπε στην Αλίκη “μωρή, αν δεν σηκωθείς να φύγεις, πετάω τη βέρα μου και δεν θέλω να σε ξαναδώ” και πέρασαν πολλά χρόνια που δεν μιλούσαμε με την Αλίκη.

Δείτε το βίντεο

Σούσουρο: Το «απαγορευμένο» βίντεο της Αλίκης Βουγιουκλάκη πριν πεθάνει!

Συγκλονίζει η εικόνα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη! Μόλις κυκλοφόρησε το «απαγορευμένο» βίντεο πριν πεθάνει!

Να σημειώσουμε ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη, πέθανε στις 23 Ιουλίου το 1996, ύστερα από δύο μήνες νοσηλείας στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, από καρκίνο στο συκώτι.

Ακολούθησε διήμερο λαϊκό προσκύνημα της σορού της στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών. Στις 24 Ιουλίου 1996, η νεκρώσιμη ακολουθία εψάλη στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών και η ταφή της πραγματοποιήθηκε από το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών δημοσία δαπάνη, παρουσία πολλών συναδέλφων της και πλήθους κόσμου. Ο θάνατος της θεωρήθηκε εθνικό πένθος.

Ωστόσο, εμείς θα σας παρουσιάσουμε ένα σπάνιο βίντεο της μεγάλης Αλίκης, το οποίο είναι από τις 16/5/1996, δηλαδή δύο μήνες πριν πεθάνει. Η ηθοποιός φανερά καταβεβλημένη,επιστρέφει από την Βοστώνη στην Ελλάδα. Στο βίντεο, η Αλίκη, ευχαριστεί όλο τον κόσμο για την στήριξη και εξηγεί τι έκανε στη Βοστώνη. Αυτό το βίντεο, έχει θεωρηθεί από πολλούς «απαγορευμένο», γιατί η εικόνα της συγκλονίζει!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο Athensmagazine.gr:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share