Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δεν του φαίνεται καθόλου: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία του Σπύρου Παπαδόπουλου!

Το γνωρίζατε;

23 Μαρτίου 2023 11:24
Δεν του φαίνεται καθόλου: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία του Σπύρου Παπαδόπουλου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μήπως γνωρίζετε πόσο χρονών είναι ο Σπύρος Παπαδόπουλος; Σίγουρα μόλις δείτε, θα μείνετε άφωνοι, καθώς η πραγματική του ηλικία δεν του φαίνεται καθόλου.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής και ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι», φαίνεται πως είναι πολύ τυχερός, καθώς το πέρασμα του χρόνου δεν τον αγγίζει. Παράλληλα, δείτε ποια είναι η τωρινή του σύντροφος.

Αν και βρίσκεται πάνω από 25 χρόνια στα μέσα, η εμφάνισή του δεν έχει αλλάξει και πολύ, γεγονός που τον κάνει να δείχνει μικρότερος από ότι είναι.

ηλικία Σπύρου Παπαδόπουλου

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι 68 ετών, αφού γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου το 1955!

«Σεισμός» για τον Σπύρο Παπαδόπουλο: «Η Αθηνά Τσιλύρα με συντάραξε όταν...»

Για τη μητέρα του γιου του, την Αθηνά Τσιλύρα που είναι επίσης ηθοποιός και ιδιαίτερα ταλαντούχα είχε μιλήσει ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Ποιο ήταν το γεγονός που προκάλεσε «σεισμό» στον παρουσιαστή και τον συντάραξε;

Με αφορμή τη συγκλονιστική της ερμηνεία στην «Πνιγμονή», ο ηθοποιός και παρουσιαστής είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για εκείνη:

«Η Αθηνά είναι από τους ανθρώπους που αγαπώ πιο πολύ στη ζωή μου, είναι η μητέρα του γιου μου και την καμάρωσα πολύ σε αυτό το θεατρικό που «κέντησε»» είχε δηλώσει σε Κυριακάτικη εφημερίδα, συνεχίζοντας:

«Με συγκίνησε, με συντάραξε, όπως και το κοινό και τους ειδήμονες και τους συναδέλφους μας. Ο Γιώργος Κιμούλης μού έλεγε πως σπάνια έχει απολαύσει μια τόσο σπουδαία ερμηνεία, μια τόσο πλήρη και άξια ηθοποιό, σε ένα τέτοιο ρεσιτάλ ηθοποιίας».

Σπύρος Παπαδόπουλος και Αθηνά Τσιλύρα

Πέρασε και εκείνη έναν μεγάλο Γολγοθά με το δικό της πολύ σοβαρό θέμα υγείας, όπως ξέρουμε, όπως και ο Σπύρος Παπαδόπουλος που ήρθε αντιμέτωπος με τον καρκίνο.

«Πάλεψε όμως κι είναι όρθια, προχωρά μπροστά και καταφέρνει ισχυρές «νίκες», όπως αυτή της «Πνιγμονής». Το θέμα είναι να μάχεσαι, να μην παραδίδεις τα όπλα, να νικάς και να προχωράς. Και την καμαρώνω και γι’ αυτό πάρα πολύ».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share