Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023

Απάντηση πλανητάρχη από τον Τάσο Μπουγά στη Θεοδωρίδου μετά τη διαφήμιση του Jumbo: «Έμαθα ότι ξίνισε, δε με ενδιαφέρει...»

Τα είπε όλα σε λίγες λέξεις...

23 Μαρτίου 2023 10:48
Απάντηση πλανητάρχη από τον Τάσο Μπουγά στη Θεοδωρίδου μετά τη διαφήμιση του Jumbo: «Έμαθα ότι ξίνισε, δε με ενδιαφέρει...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τάσος Μπουγάς και η Νατάσα Θεοδωρίδου έχουν βρεθεί σε ένταση τις τελευταίες μέρες, με τον πρώτο να απαντά απέναντι στη θέση της τραγουδίστριας εναντίον της χρήσης δικού της πολύ γνωστού άσματος για τη διαφήμιση του Jumnbo για το Πάσχα.

Ο γνωστός καλλιτέχνης απάντησε με έναν τρόπο, που πάνω κάτω περιμέναμε, τονίζοντας πως δεν τον ενδιαφέρει κανένα σχόλιο, από τη στιγμή που ο Γιώργος Θεοφάνους έδωσε τη συγκατάθεσή του για τη διασκευή του τραγουδιού «Φεγγάρι μου» της συναδέλφου του.

«Δεν έχω καμία δουλειά μαζί της. Με τα τραγούδια έχουν σχέση όσοι τα γράφουν και όχι όσοι τα τραγουδούν. Έμαθα ότι ξίνισε, αλλά δε με ενδιαφέρει. Και δικά μου τραγούδια έχουν πει άλλοι τραγουδιστές, αλλά δεν πήγα να τους πω γιατί δε με ρώτησαν. Από τη στιγμή που ο Γιώργος Θεοφάνους έδωσε την άδεια, όλα τα άλλα είναι μηδέν...», σχολίασε ο τραγουδιστής στο «Breakfast@Star».

Η ενόχληση της τραγουδίστριας

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, κληθείσα να σχολιάσει το γεγονός ότι ο δημιουργός του κομματιού, Γιώργος Θεοφάνους, παραχώρησε τα δικαιώματα ώστε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της να χρησιμοποιηθεί στην εν λόγω διαφήμιση, δήλωσε ιδιαίτερα στεναχωρημένη.

«Δεν θα απαντήσω, μη συνεχίσεις την ερώτηση. Ευχαριστώ πάρα πολύ, καταλαβαίνω όλον τον κόσμο που θέλει να μάθει κάτι, αλλά δεν θέλω να έχω καμία συμμετοχή σε αυτό. Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη. Πάρα πολύ. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ξέρω ότι είναι δύσκολη η αποστολή σου.

Το μόνο σωστό είναι ότι είμαι στενοχωρημένη, τίποτα άλλο. Είμαι στενοχωρημένη πάρα πολύ, γιατί έχω αφιερώσει τη ζωή μου στο τραγούδι, σε αυτό που κάνω. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που μου δείχνει αυτή την αγάπη όλα αυτά τα χρόνια», είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share