Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Αφαίμαξη από τον Τόνυ Μαυρίδη: Αυτό είναι το υπέρογκο ποσό που ζητούσε από την Έλενα Παπαρίζου!

Είναι πολλά τα μηδενικά..

23 Μαρτίου 2023 09:35
Αφαίμαξη από τον Τόνυ Μαυρίδη: Αυτό είναι το υπέρογκο ποσό που ζητούσε από την Έλενα Παπαρίζου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κανονική αφαίμαξη από τον Τόνυ Μαυρίδη είχε δεχτεί πριν μερικά χρόνια η Έλενα Παπαρίζου. Ο πρώην σύντροφός και συνεργάτης της, της ζούσε ένα υπέρογκο ποσό, που δεν έμεινε ασχολίαστο.

Μετά την κόντρα για την μεζονέτα στη Γλυφάδα ο Τόνυ Μαυρίδης με αγωγή που είχε καταθέσει στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών ζητούσε από την τραγουδίστρια το ποσό των 250 χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, ο πρώην σύντροφος και μάνατζερ της Έλενας Παπαρίζου ζητούσε αυτά τα χρήματα ως αμοιβή από την εταιρεία που είχαν ιδρύσει μαζί το 2005 και εκείνος είχε το 20% και εκείνη το 80%.

Τόνυ Μαυρίδης και Έλενα Παπαρίζου

Τώρα εκείνος διεκδικεί το 20% από τα κέρδη αυτής της εταιρείας η οποία διαλύθηκε το 2011 και όπως ισχυρίζεται δεν τα πήρε ποτέ.

«Μου χρωστάς 250.000 ευρώ από την ετερόρρυθμη εταιρία με την επωνυμία «Έλενα Παπαρίζου και Σια ΕΕ» έγραψε στην αγωγή που κατέθεσε ο Τόνυ Μαυρίδης.

Όπως δήλωσαν στην εφημερίδα οι δικηγόροι των δυο πλευρών μετά από όλες τις προσπάθειες να επιλυθεί το θέμα εξωδικαστικά οι οποίες απέτυχαν το λόγο έχουν τώρα τα αστικά δικαστήρια

Μαθεύτηκε 11 χρόνια μετά: Αυτός ήταν ο πραγματικός λόγος που η Έλενα Παπαρίζου χώρισε με τον Τόνι Μαυρίδη

Ο χωρισμός της Έλενας Παπαρίζου και του Τόνι Μαυρίδη είχε γίνει talk of the town το μακρινό 2011. Πολλά ακούστηκαν και πολλά γράφτηκαν για το χωρισμό του γνωστού ζευγαριού, όχι όμως και ο λόγος. Με την ευκαιρία, δείτε τη μεζονέτα που συγκατοικούσαν στη Γλυφάδα.

«Δεν συνέβη κανένας μεγάλος τσακωμός με τον Τόνι, δεν έγινε κάτι σοβαρό που να είναι “λόγος χωρισμού”, δεν υπήρξε ποτέ τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους –για να προλάβουμε τους κακεντρεχείς και τυχόν ανακρίβειες που ίσως ειπωθούν–, δεν συνέβη ποτέ κάποια μεγάλη διαφωνία που να τους κάνει να σκεφτούν ότι δεν θα γινόταν πια να συνυπάρχουν στο ίδιο σπίτι κι έτσι να μην ξαναμιλήσουν», έλεγε τότε στενός συνεργάτης της Έλενας Παπαρίζου στο περιοδικό “People”.

Έλενα Παπαρίζου Τόνι Μαυρίδης

«Η Έλενα και ο Τόνι χώρισαν λόγω της φθοράς που είχε πια η σχέση τους, έπειτα από τόσα χρόνια συμβίωσης. Οι φίλοι τους, βέβαια, θα θέλαμε να αναιρέσουν την απόφασή τους. Μακάρι να συμβεί. Ωστόσο, παραμένουν πολύ αγαπημένοι, μιλάνε συχνά στο τηλέφωνο, δείχνουν ο ένας στον άλλον μεγάλη εκτίμηση και δεν πρόκειται ποτέ να βγει η Έλενα σε μελλοντική της συνέντευξη και να μιλήσει αρνητικά για εκείνον, παρά μόνο να επιβεβαιώσει το χωρισμό.

Όσα γράφτηκαν από την Κυριακή που δημοσιοποιήθηκε ο χωρισμός για “μεγάλες διαφωνίες” και για “μοίρασμα κοινών περιουσιακών στοιχείων” είναι απλώς ανυπόστατα. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους και όπως πρέπει. Όπως ποτέ μέχρι σήμερα η Έλενα δεν άφηνε τα media να μπουν στην προσωπική της ζωή, το ίδιο θα κάνει και τώρα. Εξάλλου, πάντα θα αγαπάει και θα εκτιμά τον Τόν. Το ίδιο συμβαίνει και από τη δική του πλευρά. Απλώς η σχέση τους έχει περάσει πια σε άλλο επίπεδο» είχε καταλήξει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share