Τρίτη, 30 Μαΐου 2023

«Δίκασε, πέρασε πριονοκορδέλα Οικονόμου και Πρετεντέρη»: Αποθέωση στο Twitter για το πετσόκομμα της Ράνιας Τζίμα!

Όλο η πλατφόρμα δική της

23 Μαρτίου 2023 09:10
«Δίκασε, πέρασε πριονοκορδέλα Οικονόμου και Πρετεντέρη»: Αποθέωση στο Twitter για το πετσόκομμα της Ράνιας Τζίμα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Δίκασε, πέρασε πριονοκορδέλα Οικονόμου και Πρετεντέρη» ήταν μερικά από τα σχόλια στο Twitter για τη Ράνια Τζίμα, η οποία γνώρισε την αποθέωση με το πετσόκομμά της!

Όπως είναι αναμενόμενο μετά την τραγωδία στα Τέμπη, με τα περισσότερα θύματα να είναι νέα παιδιά, το μίσος και η οργή του κόσμου ξεχειλίζουν. Μάλιστα, υπήρξαν και οργισμένα σχόλια των χρηστών του Twitter που άγγιξαν την Τατιάνα Στεφανίδου.

Παρ΄ όλα αυτά ο κόσμος φέρεται να ενθουσιάστηκε με τη Ράνια Τζίμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, όταν δε «μάσησε» τα λόγια της απέναντι στον Γιάννη Οικονόμου και τον μάρκαρε στενά με τις ερωτήσεις της.

Συγκεκριμένα, η Ράνια Τζίμα επικαλέστηκε τα λόγια τόσο του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος είχε μιλήσει για «θυσία», όσο και του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει το δραματικό γεγονός ως «ευκαιρία για την κυβέρνηση να χαράξει νέες πολιτικές διαχωριστικές γραμμές».

Εμφανής ήταν η αμηχανία του Γιάννη Οικονόμου, ο οποίος εν τέλει απάντησε πως ο θάνατος των 57 ανθρώπων στα Τέμπη είναι τραγωδία «μας υπαγορεύει το χρέος, σε όσους είμαστε στη δημόσια ζωή να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας με ειλικρίνεια, να μην το ξανά ζήσουμε.

Ένα από τα πράγματα, όχι το πρώτο, όχι στα πρώτα δέκα που μπορούμε να κάνουμε σε αυτή τη φάση και που περνάει από το χέρι μας είναι να μην πάρουμε μοιρογνωμόνιο να ζυγίσουμε την κάθε λέξη κυριολεκτικά».

Τότε είναι που η Ράνια Τζίμα τόνισε πως «εξαρτάται από ποια χείλη βγαίνει η λέξη αυτή» και έλαβε την απάντηση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο πως η κατεύθυνση έχει τη μεγαλύτερη σημασία και το νόημα.

«Ο χαμός αυτών των ανθρώπων ήταν ένα ισχυρό σοκ και μας βαραίνει όλους η ευθύνη απέναντι σε αυτούς που έφυγαν, στο σεβασμό στον πόνο των ανθρώπων που τους έχασαν, να πούμε όλη την αλήθεια και να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας να μην ξανά γίνει αυτό. Αυτός είναι ο στόχος μας και αυτός είναι ο προσανατολισμός μας».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share