Τρίτη, 30 Μαΐου 2023

«Φτάνει η λασπη!»: Η οργισμένη απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου για τα χρέη της Real

Πυρ και μανία ο παρουσιαστής

23 Μαρτίου 2023 08:52
«Φτάνει η λασπη!»: Η οργισμένη απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου για τα χρέη της Real
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια οργισμένη απάντηση έδωσε στο Twitter ο Νίκος Χατζηνικολάου για τα χρέη της Real, τονίζοντας πως «φτάνει η λάσπη!»

Πρωινές «κόντρες» με χρήστες του Twitter είχε ο Νίκος Χατζηνικολάου, με μία από αυτές να του βάζει ερωτήματα για τα χρέη του ομίλου του και των εταιριών μίντια που έχει, κάνοντας τον παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου του ΑΝΤ1 έξαλλο

«@NChatzinikolaou καλημέρα. Ένας φιλος μου έστειλε μήνυμα να σας ρωτήσω (επειδή δεν με έχετε μπλοκ) τα εξης: «μια εταιρία Real Press εκδοτική ΑΕ με €1,3εκατ. χρέη από φόρους τέλη το 2021, κύκλο εργασιών €40χιλ. και ζημίες €114χιλ. δικιά σας είναι;». Και πάλι καλημέρα», ήταν το πρώτο tweet που έφερε την οργισμένη απάντηση του δημοσιογράφου και εκδότη.

«Αγαπητή παριστάνετε τον έφορο; Ή την οικονομική αστυνομία; Όλες οι οφειλές του Realgroup είναι ρυθμισμένες και εξυπηρετούνται κανονικά.Ο δε τραπεζικός δανεισμός μας έχει αποπληρωθεί κατά τα 2/3.Φτάνει η λάσπη και η συκοφαντία! Συγκρατηθείτε», της απάντησε ο Νίκος Χατζηνικολάου με τη χρήστη του Twitter να του ανταπαντά:

«Δεν παριστάνω κανέναν έφορο. Με ενδιαφέρει ως πολίτη δημοκρατικής χώρας η οικονομική κατάσταση των ΜΜΕ. Γι αυτό εξ άλλου υποχρεούστε και σε πόθεν εσχες. Δεν είστε ιδιώτης, είστε ιδιοκτήτης ΜΜΕ».

Ο διαξιφισμός αυτός έφερε πολλά retweets από άλλους χρήστες με κάποιους από αυτούς να ζητούν να σωθεί ψηφιακά η απάντηση του δημοσιογράφου.

Νίκος Χατζηνικολάου χρέη real Twitter

«Έκρηξη» του Νίκου Χατζηνικολάου: «Όχι δεν το δέχομαι, την ώρα που γίνονται κηδείες...»

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ουδέποτε δίστασε να εκφράσει την άποψή του σε οποιοδήποτε θέμα, με τον δημοσιογράφο να τα βάζει... μέχρι και με τον ΑΝΤ1 για κάτι που προβλήθηκε χωρίς τη θέλησή του στο δελτίο.

Όταν ήρθε η ώρα της παρουσίασης των ευρημάτων δημοσκόπησης από τον Θωμά Γεράκη της Marc ο Νίκος Χατζηνικολάου, που βρέθηκε σε έντονη κόντρα με πολιτικό πρόσωπο, εξέφρασε τη διαφωνία του με το γεγονός πως γίνεται και δημοσιεύεται δημοσκόπηση λίγες μόλις μέρες μετά την εθνική τραγωδία των Τεμπών, «ενώ ακόμη γίνονται κηδείες» όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Ενώ δηλαδή ακόμη το θέμα προκαλεί μια συναισθηματική έκρηξη για όλους μας» πρόσθεσε σε έντονο ύφος ο Νίκος Χατζηνικολάου, συμπληρώνοντας δε πως έχει εκφράσει την ένστασή του και στη διοίκηση του τομέα ειδήσεων του σταθμού.

Από την πλευρά του ο Θωμάς Γεράκης, συμμερίστηκε τον προβληματισμό του Νίκου Χατζηνικολάου, ωστόσο σημείωσε πως η συγκεκριμένη δημοσκόπηση ήταν προγραμματισμένη να παρουσιαστεί την προηγούμενη Δευτέρα. «Πρόκειται για τη μηνιαία τακτική έρευνα» εξήγησε που καθυστερήσαμε για να μην γίνονται οι συνεντεύξεις πάνω στο τριήμερο πένθος.

Μάλιστα, ο κ. Γεράκης επισήμανε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται δημοσκόπηση μετά από εθνική τραγωδία. «Θυμάμαι μετά τη φωτιά στην Ηλεία…»

Η «αιχμηρή» τοποθέτησή του για τον ΑΝΤ1 και τη δημοσκόπηση

Ο Νίκος Χατζηνικολάου τον διακόπτει και επισημαίνει πως «εγώ θυμάμαι ότι οι δημοσκοπήσεις μετά την τραγωδία στο Μάτι έγιναν έξι εβδομάδες μετά». Με τον κ. Γεράκη να επανέρχεται και να θυμίζει ότι στις 24 Αυγούστου στην Ηλεία είχαμε τη φωτιά και στις 26 Αυγούστου βγήκε δημοσκόπηση, ο Νίκος Χατζηνικολάου σημείωσε ότι ήταν και τότε προεκλογική περίοδος «όπως κατ’ ουσία είναι και τώρα, αλλά για για εμένα αυτό δεν είναι επιχείρημα»

Ο δημοσιογράφος πρόσθεσε επίσης: «Δεν αποφασίζω εγώ. Εγώ έχω βαθμό αναγνώστου στο δελτίο ειδήσεων».

Στο τέλος της παρουσίασης της δημοσκόπησης, ο Νίκος Χατζηνικολάου εξέφρασε την αντίθεσή του γι’ άλλη μια φορά.

«Εγώ θα επισημάνω πάλι κλείνοντας ότι η μέτρηση έγινε την ώρα που γίνονταν οι κηδείες. Ακόμη και σήμερα γίνονται κηδείες» τόνισε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Νίκος Χατζηνικολάου, ενώ ο Θωμάς Γεράκης συμπλήρωσε πως «πρέπει να το επισημάνουμε αυτό διότι είναι πραγματικά σε υψηλή συναισθηματική φόρτιση».

«Και προσωπικά εγώ σε υψηλή συναισθηματική αντίδραση για το γεγονός ότι παίξαμε δημοσκόπηση απόψε αλλά δεν αποφασίζω εγώ» υπογράμμισε ξανά ο Νίκος Χατζηνικολάου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share