Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Έσπασε» τη σιωπή της η Μπάγια Αντωνοπούλου: «Με τον Γιώργο Παπαδάκη δεν μιλήσαμε ξανά...»

Τι αποκάλυψε;

23 Μαρτίου 2023 08:43
«Έσπασε» τη σιωπή της η Μπάγια Αντωνοπούλου: «Με τον Γιώργο Παπαδάκη δεν μιλήσαμε ξανά...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θέμα ορίων έθεσε η Μπάγια Αντωνοπούλου, σπάζοντας επιτέλους τη σιωπή της σχετικά με την οικειοθελή αποχώρησή της από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Μάλιστα, η δημοσιογράφος δε δίστασε να αποκαλύψει ότι δεν έχουν μιλήσει ξανά από τότε.

«Υπήρξε μια ένταση, η οποία με ώθησε σε αυτήν την απόφαση, να αποχωρήσω από το “Καλημέρα, Ελλάδα”. Ολοι έχουμε τα όριά μας, τα δικά μου όρια ήταν μέχρι εκείνο το σημείο και θεώρησα ότι θα ήταν καλύτερο για εμένα και την εξέλιξή μου από δω και πέρα να αποχωρήσω από την εκπομπή. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Μπάγιας Αντωνοπούλου.

Χωρίς να σημαίνει ότι δεν έμαθα πολλά από το “Καλημέρα, Ελλάδα”, ότι δεν ευχαριστώ τον Γιώργο γι’ αυτά που μου προσέφερε» δήλωσε η δημοσιογράφος στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δε γίνεται».

Μπάγια Αντωνοπούλου και Γιώργος Παπαδάκης

Όσο για την οριστική λήξη της συνεργασίας της με τον σταθμό του Αμαρουσίου, σχολίασε: «Ημουν σε αυτή την εκπομπή αρκετά χρόνια και μπορώ να πω ότι δεν περίμενα να φύγω έτσι, αλλά τελικά η ζωή είναι απρόβλεπτη. Τα πράγματα εξελίχθηκαν έτσι. Αποχώρησα από την εκπομπή. Παραιτήθηκα από την εκπομπή. Κάναμε μετά κάποιες συζητήσεις με τον σταθμό, δεν καταφέραμε να βρούμε μια κοινή πορεία πλεύσης και έτσι έληξε η συνεργασία μου με τον ΑΝΤ1».

Τέλος, η Μπάγια αναφέρθηκε και στην τωρινή σχέση της με τον Γιώργο Παπαδάκη. «Επικοινωνήσαμε με τον Γιώργο Παπαδάκη για το αν θα παραμείνω στην εκπομπή ή όχι και το συζητήσαμε, εγώ του είπα ότι δεν θέλω να επιστρέψω και από τότε δεν μιλήσαμε ξανά» δήλωσε.

Το αποκάλυψε η ίδια - Από πού «βαστάει» η Μπάγια Αντωνοπούλου; «Έχω καταγωγή...»

Μπάγια Αντωνοπούλου: Η δημοσιογράφος αποκάλυψε κάτι για την καταγωγή της, το οποίο είναι άγνωστο στους περισσότερους. Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Youweeky.gr αποκάλυψε πως έχει καταβολές από την Αίγυπτο.

Έχεις κάποιο φυλαχτό;

Ναι, επειδή πιστεύω πολύ στον Θεό και με έχουν βαφτίσει Παρασκευή −το Μπάγια είναι αιγυπτιακό και έχω καταβολές από Αίγυπτο−, κρατάω μια εικονίτσα της Αγίας Παρασκευής να με προστατεύει. Συγκλονίζει η Δάφνη Λαμπρόγιαννη: "Είμαι περήφανη για την καταγωγή μου"!

Σε έχουν βαφτίσει η Λίλα Καφαντάρη και ο Βασίλης Μαυρομμάτης... Ήταν κοντά σου σαν πνευματικοί σου γονείς;

Ναι, πάντα. Τον νονό μου τον «χάσαμε», αλλά τη νονά μου την είχα κοντά μου και με συμβούλευε για ό,τι και αν έκανα με τόσα χρόνια εμπειρίας. Την αγαπάω πάρα πολύ και τη θαυμάζω για όλα αυτά που έχει κάνει ως όνομα. Όταν ήμουν μικρή έβλεπα πόσο την αγαπούσε ο κόσμος και μεγαλώνοντας την έβλεπα να παλεύει για τα «πιστεύω» της και την καμάρωνα παρ' όλο που θα μπορούσε να έχει προτιμήσει μια άνετη ζωή και να είχε βολευτεί.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share