Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Άκαρδη» η Ελένη Μενεγάκη: «Ήταν η μόνη που δεν...» - Σαρωτικός ο Ανδρέας Μικρούτσικος!

Τι αποκάλυψε;

23 Μαρτίου 2023 08:13
«Άκαρδη» η Ελένη Μενεγάκη: «Ήταν η μόνη που δεν...» - Σαρωτικός ο Ανδρέας Μικρούτσικος!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Άκαρδη» φαίνεται πως είναι η Ελένη Μενεγάκη, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος ήταν σαρωτικός. Ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε πως ήταν η μόνη που δεν τον πήρε τηλέφωνο όσο ήταν στο νοσοκομείο.

Ο παρουσιαστής, μίλησε μεταξύ άλλων στο «ΟΚ», για την περιπέτεια της υγείας του, για την προσωπική του ζωή, ενώ αναφέρθηκε και στο μοναδικό πρόσωπο από την τηλεόραση που δεν του τηλεφώνησε, όσο βρισκόταν στην εντατική, την Ελένη Μενεγάκη. Την ίδια ώρα σάλος έχει επικρατήσει με τις αποκαλύψεις που έκανε για την ερωτική του σχέση με την Όλγα Τρέμη.

«Από ένα σημείο και πέρα ερχόταν η Ελένη (Μαστραγγελή) και μου έλεγε “πήρε ο τάδε”, χαίρομαι, αλλά δεν είχα περιθώριο με αυτό που είχα τραβήξει και όλο αυτό που είχε συμβεί στα Τέμπη και μες στο μυαλό μου είχε πάρει τις διαστάσεις που σου λέω να κάθομαι και να χαζολογάω με τη χαρά ότι να, οι άνθρωποι νοιάζονται.

 Ελένη Μενεγάκη και Ανδρέας Μικρούτσικος

Έχουν υπάρχει δύο – τρεις μέρες που από το πρωί μέχρι το βράδυ μου έλεγε ποιοι πήραν, από απίθανα πρόσωπα, από παντού και οι πάντες. Είναι απίστευτο» εξομολογήθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Ρούλα Κορομηλά, πήρε κατευθείαν και μίλησε και ενδιαφέρθηκε. Από την τηλεόραση πήρα όλου με τους οποίους έχω έναν λόγο. Δεν κάνω προσκλητήριο για να δώσω εύσημα ή να πουλήσω ενοχές σε κάποιους.

Ο μόνος άνθρωπος που δεν μου τηλεφώνησε, αλλά προφανώς έχει τον λόγο του από μια απλή κουβέντα που είχα πει από τον Alpha και το Dream Show, και τηρεί σιγή ασυρμάτου είναι η Ελένη Μενεγάκη. Προφανώς έχει δική της σήμανση και δικούς της λόγους».

Κατακεραύνωση Ανδρέα Μικρούτσικου κατά Κυριάκου Μητσοτάκη για Τέμπη: «Ο μόνος που βάζει πλάτη είναι ο λαός! Άρα να βάλει και πλάτη ο κάθε πρωθυπουργός!» (Video)

Στον Σταύρο Θεοδωράκη και τους «Πρωταγωνιστές» μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη που επικεντρώθηκε στο δυστύχημα των Τεμπών. Επίσης, «έκρηξη οργής» έχουμε και από τον Απόστολο Γκλέτσο κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, λίγο πριν από την περιοδεία του πρωθυπουργού στη Λαμία.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον «αέρα» της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στάθηκε σε μία ατάκα του πρωθυπουργού όταν προέτρεψε τον κόσμο να βάλει πλάτη για το συμφέρον της χώρας,

«Ο πρωθυπουργός είπε για την Ευδοκία να βάλει και αυτή πλάτη. Γιατί ποιος έχει βάλει πλάτη σε αυτό το κράτος ώστε να βάλει και η Ευδοκία; Μόνο οι Ευδοκίες βάζουν πλάτη, τα πάντα περνάνε από τις πλάτες του λαού. Συντάξεις μειώνονται του λαού, σε ανεργία πέφτει στον λαό, η ακρίβεια χτυπάει τον λαό. Ο μόνος που βάζει πλάτη είναι ο λαός. Άρα να βάλει και πλάτη ο κάθε πρωθυπουργός και ο κάθε πολιτικός».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share