Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το παραδέχθηκε για το γάμο με τον Μάνεση η Φαίη Μαυραγάνη: «Δεν είναι εύκολο να καταλάβει ότι εγώ πρέπει να φεύγω από το σπίτι...»

Έτσι καταφέρνει και είναι τόσα χρόνια μαζί το ζευγάρι

22 Μαρτίου 2023 20:41
Το παραδέχθηκε για το γάμο με τον Μάνεση η Φαίη Μαυραγάνη: «Δεν είναι εύκολο να καταλάβει ότι εγώ πρέπει να φεύγω από το σπίτι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Φαίη Μαυραγάνη και ο Νίκος Μάνεσης δεν φροντίζουν συχνά να προβάλλουν δημόσια την προσωπική τους ζωή, ωστόσο όσες φορές το έχουν κάνει, δεν έχουν κρύψει το θαυμασμό του ενός για τον άλλο.

Η γνωστή παρουσιάστρια, που δυσκολεύεται φέτος να επιβληθεί τηλεοπτικά, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως διατηρεί ζωντανή τη σχέση της με τον σύζυγό της.

Ο λόγος που ο γάμος τους μένει όρθιος

«Βασικό συστατικό για τις σχέσεις μας είναι να υπάρχει ο θαυμασμός και βασικό συστατικό για την αποδόμησή τους είναι όταν πάψει να υπάρχει. Χαίρομαι που ο Νίκος μου καλλιεργεί την ανάγκη να τον θαυμάζω, όχι μόνο γιατί είναι συνεπής, ειλικρινής και εργατικός στη δουλειά του, αλλά και γιατί διαθέτει αυτά τα στοιχεία και στο σπίτι του», εξομολογήθηκε η δημοσιογράφος.

Όσο για το αν θα συνεργαζόταν με τον σύζυγό της, η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά «Έχουμε συνυπάρξει στο παρελθόν για τρία χρόνια στον ΑΝΤ1, σε αντίστοιχη εκπομπή με αυτή που κάνω τώρα, στο “Στούντιο ρε θέα”. Μάλιστα, πολλά από αυτά που έμαθα τότε τα βρήκα μπροστά μου. Μας είχαν προτείνει να το συνεχίσουμε και στον Alpha το 2006, όπου μετακόμισε τηλεοπτικά ο Νίκος, αλλά εγώ προτίμησα να μείνω στον ΑΝΤ1 και να πατάμε σε δύο βάρκες. Δεν ξέρω αν θα ξαναβρεθούμε τηλεοπτικά, αλλά, αν συμβεί, νομίζω ότι θα περάσουμε πολύ ωραία, όπως και τότε».

Τέλος, αναφερόμενη στο πόσο δύσκολο είναι το γεγονός ότι και οι δύο κάνουν την ίδια δουλειά, εξήγησε «Δεν ξέρω τι συμβαίνει γενικώς, αλλά στη δική μας περίπτωση βοηθά το γεγονός ότι έχουμε το ίδιο επάγγελμα. Θα σας πω το πιο απλό. Δεν είναι εύκολο να καταλάβει κάποιος με κανονικά ωράρια ότι εγώ πρέπει να φεύγω κάθε Σαββατοκύριακο από το σπίτι στις 4 το πρωί. Ή να δεχθεί κάποια ότι ο άνδρας της θα λείπει σαν να είναι ναυτικός σχεδόν ολόκληρη» την εβδομάδα, κάθε εβδομάδα».

«Κάθαρμα, πάτος, εργολαβία παραπληροφόρησης»: Στο στόχαστρο Νίκος Μάνεσης και Φαίη Μαυραγάνη - «Λυσσάει» το Twitter για το ζευγάρι

Σάλος έχει προκληθεί στο Twitter με τα σχόλια να ξεχειλίζουν οργή εναντίον του Νίκου Μάνεση και της συζύγου του, Φαίης Μαυραγάνη. Μετά τις δηλώσεις που έκανε ο δημοσιογράφος για την τραγωδία στα Τέμπη, ο κόσμος στράφηκε εναντίον του, κάτι που συνέβη και με τη σύζυγό του. Οι χρήστες «λύσσαξαν» με το ζευγάρι σχετικά με την κάλυψη του τραγικού γεγονότος. «Κάθαρμα» , «πάτος», αλλά και «εργολαβία παραπληροφόρησης», ήταν μερικά αιχμηρά Tweets σε εκατοντάδες αναρτήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε στον αέρα της εκπομπής του:

«Ο Μητσοτάκης ήταν άτυχος. Του έκατσε η τραγωδία, του έκατσε το δικό του “Μάτι” τώρα. Γνώριζε ο κ. Καραμανλής και η ηγεσία πως δεν πρέπει τα τρένα να μπαίνουν στις ράγες;».

Όσο για τη Φαίη Μαυραγάνη, οι χρήστες της έριξαν άγριο κράξιμο αναφορικά με τη συνέντευξη που πήρε από τον Τάκη Θεοδωρικάκο, τονίζοντας πως ξεπλένει την κυβέρνηση, καθώς δεν αποδίδονται οι ευθύνες που πρέπει.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος έγινε έξαλλη με τηλεθεάτρια, η οποία χαρακτήρισε τους δημοσιογράφους «πλυντήρια».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share