Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023

Ένα ησυχαστήριο στην εξοχή με τεράστιο κήπο: Αυτό είναι το σπίτι όπου μένει απομονωμένος ο Πασχάλης Τερζής

Δεν περνά και άσχημα...

22 Μαρτίου 2023 18:53
Ένα ησυχαστήριο στην εξοχή με τεράστιο κήπο: Αυτό είναι το σπίτι όπου μένει απομονωμένος ο Πασχάλης Τερζής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πασχάλης Τερζής έχει αποφασίσει τα τελευταία χρόνια να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με τον ίδιο φυσικά να έχει υπογράψει το όνομά του στην ελληνική δισκογραφία.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, που σημείωσε και κόντρες με άλλοτε αγαπημένους συναδέλφους του, μαζί με την οικογένειά του κατοικούν μόνιμα έξω από την Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Πευκοχώρι σε ένα ήσυχο περιβάλλον.

Εκεί ο σπουδαίος τραγουδιστής έχει σπίτι μέσα στην φύση. Ο κήπος του είναι τεράστιος και μέσα σε αυτόν έχει δημιουργήσει το δικό του μποστάνι όπου καλλιεργεί λαχανικά. Αυτή μάλιστα, είναι η νέα του ασχολία μετά το τραγούδι.

Πολλές λοιπόν φορές έχουμε δει το σπίτι του Πασχάλη Τερζή από αναρτήσεις που κάνει η κόρη του, Γιάννα Τερζή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε μια λοιπόν από αυτές τις αναρτήσεις μας έδειξε το μποστάνι του, για το οποίο είναι πολύ περήφανος.

Πασχάλης Τερζής μποστάνι

Περήφανος πατέρας ο Πασχάλης Τερζής: Ποζάρει για πρώτη φορά μαζί με τον άγνωστο γιο του (photo)

Τα τελευταία χρόνια ο Πασχάλης Τερζής έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και τις νυχτερινές εμφανίσεις. Ο σπουδαίος τραγουδιστής απολαμβάνει τις οικογενειακές στιγμές με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ανάμεσα σε αυτά είναι και ο «άγνωστος» γιος του Γιώργος.

Ο Πασχάλης Τερζής απέκτησε τον γιο του από τον πρώτο του γάμο. Η σύζυγός του πέθανε αρκετά νωρίς και ο ερμηνευτής ξαναπαντρεύτηκε και απέκτησε την κόρη του. Φαίνεται ότι ο Γιώργος είναι «φωτοτυπία» του πατέρα του εμφανισιακά, ενώ η Γιάννα κληρονόμησε το ταλέντο του στη μουσική.

Ο ίδιος έχει εξομολογηθεί στο παρελθόν πώς τότε πίστευε ότι ήρθε η συντέλεια του κόσμου. «Η ζωή συνεχίστηκε και ευτύχησα πράγματι να αποκτήσω μία εξαιρετική οικογένεια. Η ζωή συνεχίζεται κι εγώ με τη γυναίκα µου και τα παιδιά µου είμαστε ευτυχισμένοι», είχε παραδεχτεί.

Περήφανος πατέρας ο Πασχάλης Τερζής: Ποζάρει για πρώτη φορά μαζί με τον άγνωστο γιο του (photo)

Μπορεί ο Πασχάλης Τερζής να είναι ο αγαπημένος τραγουδιστής πολλών, ωστόσο υπάρχουν πολλά που δεν γνωρίζουμε για την προσωπική του ζωή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share