Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024

Τα έβγαλε όλα στην φόρα για την επιμέλεια των παιδιών με την Καραβάτου ο Κρατερός Κατσούλης: «Έχουμε καταφέρει να έχουμε...»

Η δημόσια απάντηση του παρουσιαστή

22 Μαρτίου 2023 18:09
Τα έβγαλε όλα στην φόρα για την επιμέλεια των παιδιών με την Καραβάτου ο Κρατερός Κατσούλης: «Έχουμε καταφέρει να έχουμε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κρατερός Κατσούλης έχει μιλήσει αρκετές φορές για το διαζύγιο με την Κατερίνα Καραβάτου, εξηγώντας και τις σχέσεις μεταξύ τους, όπως είναι σήμερα, μαζί με το ποιο είναι το καθεστώς στην επιμέλεια των παιδιών τους.

Ο γνωστός ηθοποιός εστίασε στις πολύ καλές του σχέσεις με την πρώην σύζυγό του, κάτι που γίνεται για χάρη των παιδιών τους, με την παρουσιάστρια επίσης να τοποθετείται για το θέμα.

Η απάντηση του Κατσούλη για την επιμέλεια των παιδιών

Μεγαλώνεις δύο μικρά παιδιά. Πώς τα προετοιμάζεις για το σκληρό πρόσωπο της κοινωνίας;

Η Αέλια είναι 11 χρόνων και ο Αρίωνας είναι 6. Με την Κατερίνα πιστεύαμε ότι δεν θα μιλάμε στα παιδιά σαν να είναι μωρά ή σαν να μην έχουν κατανόηση του τι ακούν. Οι κουβέντες μας εδώ και χρόνια, ειδικά με την κόρη μου, είναι πολύ κανονικές, πραγματικές και ουσιώδεις. Αυτό που τους μεταφέρω είναι οι αρχές μου, οι αξίες μου όσον αφορά την ελευθερία, την αγάπη, τη χαρά, την αλληλεγγύη.

Ανησυχώ αλλά δεν πρέπει να γίνει αυτή η ανησυχία ισχυρότερη της ελπίδας και της πίστης ότι οι άνθρωποι μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά. Οφείλουμε να κάνουμε τη διαφορά, να παραμένουμε ανήσυχοι, ενεργοί και δημιουργικοί.

Η πρώην σύζυγός σου, Κατερίνα Καραβάτου, επέστρεψε στην τηλεόραση με ένα ριάλιτι μόδας. Επειδή γνωρίζεις από παρουσίαση, θα της πεις τη γνώμη σου;

Αν μου ζητηθεί, φυσικά. Έχουμε ισορροπημένες και υγιείς σχέσεις, γιατί έχουμε δυο παιδιά μαζί, τα οποία συνεχίζουμε να τα αγαπάμε, να τα φροντίζουμε και να τα προσέχουμε όπως πάντα. Το είχα πει από τότε που είχαμε χωρίσει ότι, αντί τα media να ψάχνουν να βρουν περίεργα πράγματα και ίντριγκες, θα ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον να εστιάζουν στο ότι υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να έχουν μία υγιή και ισορροπημένη σχέση, με όποια δυσκολία έχει αυτό. Αυτό, δυστυχώς, «δεν πουλάει».

Είσαι έτοιμος να κάνεις το επόμενο βήμα στην προσωπική σου ζωή μετά τον χωρισμό;

Δεν είναι διαχωρισμένα τα πράγματα. Τα παιδιά μου θα είναι πάντα η απόλυτη προτεραιότητά μου. Δεν σκοπεύω να μείνω μόνος μου για την υπόλοιπη ζωή μου, χωρίς όμως να ξέρω και αυτό τι σημαίνει. Είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύει στις σχέσεις, στην αγάπη, στη συντροφικότητα. Οι άνθρωποι πρέπει να είναι μαζί με ανθρώπους που περνούν όμορφα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share