Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η Δέσποινα Βανδή... δε θα τον αναγνώριζε: Με παραπανίσια κιλά και φαλάκρα ο Βασίλης Μπισμπίκης (video)

Πραγματικά αγνώριστος!

22 Μαρτίου 2023 17:57
Η Δέσποινα Βανδή... δε θα τον αναγνώριζε: Με παραπανίσια κιλά και φαλάκρα ο Βασίλης Μπισμπίκης (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μπορεί εδώ και καιρό να συζητείται για τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή, ωστόσο το βασικό για εκείνον είναι πως πρόκειται για έναν εξαιρετικό ηθοποιό, δίνοντας ρεσιτάλ και στο «Έγκλημα και Τιμωρία».

Ο ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο έργο, εμφανίζεται στη σκηνή αγνώριστος, εμφανιζόμενος πρόσφατα έξαλλος με όσα γράφονται για εκείνον. Ενσαρκώνει έναν άνδρα με παραπανίσια κιλά και λίγα μαλλιά και για τη μεταμφίεσή του χρειάστηκαν προσθετικά.

«Αυτός που βλέπετε είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης. Με προσθετικά στα πόδια, στην κοιλιά, διότι υποδύεται έναν παχύ άνθρωπο με καραφλίτσα. Δεν γίνονται στο Χόλιγουντ οι μεταμφιέσεις. Είναι όντως ο Βασίλης Μπισμπίκης και πείτε μου αν δεν το αποκαλύπταμε, αν θα γνωρίζατε τον Μπισμπίκη», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό.

«Χτυπά το κεφάλι του» ο Βασίλης Μπισμπίκης: Η αποκάλυψη για την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη που θα ήθελε να «σβήσει» μετά τη σχέση με τη Βανδή

Ο Βασίλης Μπισμπίκης βρίσκεται σε μια υπέροχη σχέση με τη Δέσποινα Βανδή, έχοντας νωρίτερα παντρευτεί την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, αποκτώντας κι ένα παιδί μαζί της.

Εσχάτως, βέβαια, χαμός είχε γίνει με την κίνηση του Βασίλη Μπισμπίκη να ανέβει στην πίστα την ώρα που τραγουδούσε η Δέσποινα Βανδή και να της χορέψει ζειμπέκικο και να τη φιλήσει.

Εκτός από την τηλεόραση, τα φιλιά του ζευγαριού έγιναν trends και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι, κάποιοι χρήστες στο TikTok βρήκαν ένα παλιό απόσπασμα από συνέντευξη προ 12ετίας, που είχε παραχωρήσει ο ηθοποιός στο «Πρωινό Αντ1» με τον Χρήστο Φερεντίνο και τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Η... λατρεία που είχε κάποτε στην Κωνσταντίνα Μπεκιάρη

Σε αυτή τη συνέντευξη, ο ηθοποιός μιλούσε για τον κεραυνοβόλο έρωτά του με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, πρώην σύζυγό του, με την οποία ήταν μαζί 16 χρόνια και απέκτησαν έναν γιο!

Με ιδιαίτερο στόμφο, ο ηθοποιός περιγράφει τον κεραυνοβόλο έρωτα που έχει στη γυναίκα του, που μάλιστα τον έφτασε στα όρια της τρέλας.

«Όταν γνώρισα την Κωνσταντίνα ήμουν ήδη ηθοποιός! Τη γνώρισα σε ένα κλαμπ για πρώτη φορά. Την ερωτεύτηκα και τελείωσε. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Σε πρώτη φάση ήταν μία εντυπωσιακή γυναίκα. Για μένα ήταν ένα πάθος και ένας έρωτας στα όρια της τρέλας. Ήταν τέτοια η χημεία που νόμιζα θα τρελαθώ!», δήλωνε τότε ο ηθοποιός.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share