Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023

Έριξε το «καρφί» για τον χωρισμό με τον Χατζηγιάννη η Ζέτα Μακρυπούλια: «Η μοναξιά είναι...»

Η δημόσια απάντηση της παρουσιάστριας

22 Μαρτίου 2023 17:15
Έριξε το «καρφί» για τον χωρισμό με τον Χατζηγιάννη η Ζέτα Μακρυπούλια: «Η μοναξιά είναι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε πρόσφατα για το τηλεοπτικό της μέλλον και με μια ατάκα της προκάλεσε αίσθηση, σχολιάζοντας ίσως έμμεσα και την προσωπική της ζωή.

Η παρουσιάστρια, που είδε και θαυμαστή να της λέει στον αέρα τι... χρειάζεται να διορθώσει στην εμφάνισή της, έδωσε συνέντευξη στο «Καλύτερα δε γίνεται» και τοποθετήθηκε για αρκετά θέματα.

Η... ιδιαίτερη απάντηση της Ζέτας Μακρυπούλια

«Το συμβόλαιό μου με τον ΑΝΤ1 τελειώνει στα τέλη Μαϊου. Έχω κάνει μια πρώτη κουβέντα με το κανάλι, οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά.

Θα ένιωθα καλύτερα αν ήξερα τι θα κάνω στο μέλλον, αλλά είναι κάτι που ακόμα το σκέφτομαι. Θέλω να το σκεφτώ πολύ σοβαρά αυτή τη φορά και να δούμε», είπε αρχικά η ηθοποιός και παρουσιάστρια

Η Ζέτα Μακρυπούλια πρόσθεσε επίσης: «Είναι μια δύσκολη χρονιά όσον αφορά τις αποφάσεις που πρέπει να πάρω στη ζωή μου.

Μία είναι και αυτή, θα το συζητήσω με το κανάλι, θα δούμε πώς είμαστε, πώς είναι αυτή η σχέση. Όπως όλες οι μακροχρόνιες σχέσεις, κάποια στιγμή θέλουν επαναπροσδιορισμό».

«Τριπλό» χτύπημα του ΑΝΤ1 στη Ζέτα Μακρυπούλια - Εξελίξεις για την παρουσιάστρια

Αρκετά σημαντικές είναι οι εξελίξεις με τη Ζέτα Μακρυπούλια στον ΑΝΤ1, με την παρουσιάστρια να συνεχίζει πιθανότατα στο σταθμό, αποτελώντας ένα από τα πιο «βαριά χαρτιά» του.

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει κερδίσει τη λατρεία του κοινού μέσα από το «Ρουκ Ζουκ», που συνεχίζει να σημειώνει τεράστια επιτυχία. Για το λόγο αυτό, στο σταθμό του Αμαρουσίου επιθυμούν να αξιοποιήσουν το σπουδαίο κεφάλαιο, που ακούει στο όνομά της, κάνοντάς της μια σειρά από προτάσεις.

Η «τριπλή» πρόταση του ΑΝΤ1

Συγκεκριμένα, μια τριπλή πρόταση υπάρχει στο τραπέζι από την πλευρά του ΑΝΤ1. Η πρώτη αφορά, φυσικά, τη συνέχεια του «Ρουκ Ζουκ», αλλά όπως αναφέρει το «Super Κατερίνα», υπάρχει άλλη μια πρόταση για τηλεπαιχνίδι στη μεταφορά του «Μια νύχτα στο Παλέρμο», που θα ονομάζεται «Οι προδότες», ενώ η τρίτη πρόταση θα την επαναφέρει σε ρόλο πρωταγωνίστριας σε σειρά.

Η πιο λογική κατάληξη θα είναι η Μακρυπούλια να αποδεχθεί να προχωρήσει στα δύο από τα τρία πρότζεκτ, συνεχίζοντας να διαγράφει μια εκπληκτική τηλεοπτική πορεία.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share