Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023

Σε δραματική κατάσταση ο Θοδωρής Μαραντίνης 4 χρόνια μετά το διαζύγιο με την Χρηστίδου: «Έκανα επεμβάσεις, δεν μπορώ να φάω...»

Οι δύσκολες στιγμές του τραγουδιστή

22 Μαρτίου 2023 16:17
Σε δραματική κατάσταση ο Θοδωρής Μαραντίνης 4 χρόνια μετά το διαζύγιο με την Χρηστίδου: «Έκανα επεμβάσεις, δεν μπορώ να φάω...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου έριξαν «βόμβα» στη showbiz με το προ τετραετίας διαζύγιό τους, με τους δύο να συνεχίζουν να βρίσκονται σε διαμάχη, αυτή την φορά για την επιμέλεια των παιδιών τους, δίχως να κρύβουν πόσο στοίχισε εκείνος ο χωρισμός.

Στα επαγγελματικά τους, βέβαια, αμφότεροι βρίσκονται σε εξαιρετικό επίπεδο, με τη Σίσσυ να αποτελεί ένα κεφάλαιο για το Mega στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου και τον Μαραντίνη να συνεχίζει να καταγράφει επιτυχίες και να απολαμβάνει τη λατρεία του κοινού ως τραγουδιστής. Ο τελευταίος, όμως, έχει περάσει αρκετά δύσκολες στιγμές μετά το διαζύγιο, για το οποίο η πρώην σύζυγός του προχώρησε σε αποκαλύψεις.

Όπως ενημερώνει το «Yes Magazine», ο Θοδωρής Μαραντίνης προχώρησε σε επεμβάσεις στο στομάχι του μετά τον χωρισμό, χωρίς να διευκρινίζει αν υπήρχε ήδη σχετικό πρόβλημα υγείας ή το διαζύγιο συνέβαλε σε αυτό. «Δεν μπορώ να φάω τρία χρόνια», φέρεται να έχει πει ο ίδιος, αν και μέλλει να το επιβεβαιώσει, αν ισχύει.

Yes Magazine Θοδωρής Μαραντίνης υγεία μετά το διαζύγιο

Γάμος για τον Θοδωρή Μαραντίνη μετά τη διαμάχη με τη Σίσσυ Χρηστίδου; Η δημόσια απάντηση του τραγουδιστή

Ο Θοδωρής Μαραντίνης... πιάστηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και μίλησε για την ηλικία του, αλλά και το ενδεχόμενο ενός γάμου μετά τη διαμάχη του με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Σε τρεις μήνες, θα γίνω 45 ετών. Αλήθεια, στις 16 Ιουνίου. Περιμένω δωράκι», είπε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Η απάντησή του για περίπτωση δεύτερου γάμου

Στη συνέχεια, ο Θοδωρής Μαραντίνης απάντησε: «Δεν αποκλείω το γεγονός ενός δεύτερου γάμου. Είναι μία επιλογή που ως χωρισμένοι, οφείλουμε να πάρουμε στη δεύτερη φάση της ζωής μας. Δεν αποκλείουμε κάτι, γιατί στη ζωή είναι ανόητο να λες ποτέ. Μπορείς να δηλώσεις πώς νιώθεις τη συγκεκριμένη στιγμή.

Όλοι είτε χωρισμένοι, είτε όχι θέλουμε το καλό των παιδιών μας. Τώρα, ατυχίες, λάθη και κακές στιγμές θα υπάρξουν, το θέμα είναι πώς θα τις διαχειριστούμε. Ο σκοπός μου ήταν πάντα να το διαχειριστώ εντός των πυλών και να λυθεί οποιαδήποτε διαφωνία προκύπτει για οποιονδήποτε λόγο και ό,τι κι αν κρύβει από πίσω της να τη διαχειριζόμαστε με τέτοιο τρόπο ώστε να λύνεται και να μην επηρεάζει τα παιδιά. Κάποιες φορές δυστυχώς δεν είναι στο χέρι μου και στενοχωριέμαι πολύ».

Για τα Τέμπη, ο Θοδωρής Μαραντίνης σχολίασε ότι είναι πολύ στενοχωρημένος και είναι λογικό να υπάρχει μία αγανάκτηση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share