Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023

5ος γάμος για την Έλλη Στάη - Τρισευτυχισμένη η δημοσιογράφος

Μίλησε δημόσια για την επισημοποίηση της σχέσης της

22 Μαρτίου 2023 16:03
5ος γάμος για την Έλλη Στάη - Τρισευτυχισμένη η δημοσιογράφος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Έλλη Στάη αποτελεί διαχρονικά μια από τις κορυφαίες παρουσιάστριες και μια από τις πιο γοητευτικές Ελληνίδες, με την ίδια να έχει περάσει στην προσωπική της ζωή από ουκ ολίγες «θύελλες».

Η ίδια έχει πραγματοποιήσει ήδη τέσσερις γάμους και, από το 2015 έως σήμερα, έχει σχέση με τον εφοπλιστή, Νίκο Μουνδρέα. Οι δυο τους, μάλιστα, είναι τόσο ευτυχισμένοι μαζί, που κατά καιρούς έχουν ακουστεί έντονες φήμες πως θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας, κάτι που θα συνέβαινε για πέμπτη φορά στη ζωή της δημοσιογράφου.

Η «Σιδηρά Κυρία» και ο γοητευτικός εφοπλιστής είχαν κάνει ειδικά τα προηγούμενα χρόνια αρκετές κοινές εμφανίσεις. Όπου έχουν σταθεί κι όπου έχουν βρεθεί, μάλιστα, η τρυφερότητα με την οποία κοιτάζουν ο ένας τον άλλο δεν κρύβεται, με τον Μουνδρέα να είναι επίσης στο πλευρό της Στάη στις νέες της χαρές.

5ος γάμος για την Έλλη Στάη - Τρισευτυχισμένη η δημοσιογράφος

Ποια η αλήθεια για το γάμο τους;

Είχε, μάλιστα, ακουστεί πως η πρόταση γάμου από τον εφοπλιστή είχε γίνει στην Πάτμο, με το κοντινό τους περιβάλλον να επιθυμεί να τους δει να δένονται με τα ιερά δεσμά του γάμου. Η Στάη, όμως, δεν επιβεβαίωσε κάτι τέτοιο σε σχετικές της δηλώσεις στο παρελθόν.

«Και να μη μιλήσουμε για την παραγωγή gossip ψευδών ειδήσεων. Εκεί το φαινόμενο είχε εμφανιστεί πολύ νωρίτερα, τώρα απλώς παίρνει τρελές διαστάσεις. Ακόμη δέχομαι συγχαρητήρια για ένα γάμο που δεν έκανα», είχε απαντήσει... αρκετά χαρακτηριστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share