Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023

Δυστυχώς: Επιβεβαιώθηκε η τραγική είδηση για την Αθηνά Ωνάση!

Τι συνέβη;

22 Μαρτίου 2023 15:41
Δυστυχώς: Επιβεβαιώθηκε η τραγική είδηση για την Αθηνά Ωνάση!
Φωτογραφία EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Ωνάση έχει χάσει πολλά κιλά με πολλούς να λένε χαρακτηριστικά ότι έχει γίνει «σκιά» του εαυτού της, ενώ κυκλοφορεί η φήμη ότι η κατάθλιψη τη βασανίζει εδώ και καιρό.

Η «χρυσή» κληρονόμος παρευρέθηκε στους ιππικούς αγώνες της Ρώμης που τελούν υπό την αιγίδα της και όσοι τη συνάντησαν εκεί έμειναν έκπληκτοι από τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της.

Αρκετοί είναι αυτοί που συνδέουν την κακή ψυχολογική της κατάσταση με την προσωπική ευτυχία που βιώνει ο πρώην σύζυγός της Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο.

Πώς είναι σήμερα η Αθηνά Ωνάση

Δυστυχώς: Επιβεβαιώθηκε η τραγική είδηση για την Αθηνά Ωνάση!

Η κατάρα της οικογένειας Ωνάση

Ο Αλέξης Μανθεάκης, επί χρόνια εκπρόσωπος της οικογένειας Ωνάση και υπεύθυνος για τη δημοσίευση ντοκουμέντων με τις απιστίες του Ντόντα στην Αθηνά Ωνάση, λίγο πριν πεθάνει μίλησε στο περιοδικό Gala, τα πάντα για την «κατάρα της οικογένειας Ωνάση».

«Η κατάρα της οικογένειας Ωνάση είναι οι επιλογές της. Η Αθηνά Ωνάση, π.χ., διάλεξε τον Ντόντα και όχι κάποιον άνθρωπο από τον κύκλο της που τον γνώριζε. Διάλεξε τον ωραίο, τον ιππέα, τον μεγαλύτερο αλλά και ήρωα. Τον Ολυμπιονίκη. Διάλεξε να επενδύσει σε άλογα και όχι σε ανθρώπους.

Όπως και ο παππούς της διάλεξε να πείσει τον Αλέξανδρο Ωνάση να πετάξει με ένα αεροπλάνο το οποίο ο γιος του και μοιραίος πιλότος του έβρισκε προβληματικό», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αλέξης Μανθεάκης.

Φαίνεται ότι η δυνατότητα να παίρνουμε τη μοίρα στα χέρια μας έχει και μια σκοτεινή πλευρά. Προφανώς είναι καλύτερο να είμαστε υποκείμενα της μοίρας παρά αντικείμενά της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share