Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Βόμβα» από Κώστα Φραγκολιά: «Με την Άννα Βίσση ήμασταν δυόμισι χρόνια μαζί και...»

Τι αποκάλυψε για τη σχέση τους;

22 Μαρτίου 2023 14:52
«Βόμβα» από Κώστα Φραγκολιά: «Με την Άννα Βίσση ήμασταν δυόμισι χρόνια μαζί και...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κώστας Φραγκολιάς πριν χρόνια είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο περιοδικό «You» και δεν δίστασε να αναφερθεί στη σχέση που είχε στο παρελθόν με την Άννα Βίσση. Ο ίδιος έριξε «βόμβα», αποκαλύπτοντας πως ήταν μαζί για δυόμισι χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, αρχικά ο ίδιος ανέφερε για το κουτσομπολιό στην εκπομπή «Happy Day»: «Δεν μπορώ να σου πω ότι και τώρα τρελαίνομαι που το κάνω αλλά είμαι λίγο πιο αποστασιοποιημένος, δεν με αφορά και πολύ, λέω τη γνώμη μου αλλά λίγο πιο χαλαρά, δεν το ψάχνω»

Κώστας Φραγκολιάς και Άννα Βίσση

Όσο για τη σχέση του με την Άννα Βίσση, ο ίδιος εξομολογήθηκε «Με την Άννα έχω άριστες σχέσεις και αν κάποιος έλεγε κάτι κακό για εκείνη θα την στήριζα, όπως θα έκανα, άλλωστε, και με την κάθε γυναίκα με την οποία ήμουν μαζί στη ζωή.

Με την Άννα ήμασταν δυόμισι χρόνια μαζί, ναι ήμουν καψούρης, αλλά μετά από 12 χρόνια έχουμε άριστες σχέσεις. Και λόγω δουλειάς έχουμε συναντηθεί πολλές φορές». Παράλληλα, διαβάστε την απίθανη δήλωση της Άννας Βίσση για το σ@ξ με τον Νίκο Καρβέλα!

Πέταξε «βόμβα» η Άννα Βίσση: «Στην αρχή η σχέση μας με τον Νίκο Καρβέλα ήταν παράνομη, γιατί αυτός...»

Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» πριν καιρό η Άννα Βίσση είχε πετάξει «βόμβα» για το δεσμό της με τον Νίκο Καρβέλα, αποκαλύπτοντας πως στην αρχή η σχέση τους ήταν παράνομη. Ποιος ήταν ο λόγος;

Οι δύο τους βρίσκονταν σε διαφορετικές σχέσεις. Μάλιστα το πρώτο τραγούδι που έγραψε για τη φωνή της ο Νίκος Καρβέλας ήταν το «Κρύβαμε την αγάπη μας» με στίχους προφητικούς καθώς στην πορεία αναγκάστηκαν όντως για ένα διάστημα να κρύψουν την αγάπη τους.

«Εγώ ήμουν σε μια άλλη σχέση αλλά δεν ήμουν ερωτευμένη και εκείνος ήταν σε μια σχέση που τελείωνε. Ήταν για ένα διάστημα παράνομο το φλερτ μας αλλά αυτός ο σίφουνας δεν κρυβόταν» παραδέχτηκε η ίδια. Παράλληλα, διαβάστε την απίθανη δήλωση της Άννας Βίσση για το σ@ξ με τον Νίκο Καρβέλα!

«Έτσι πρέπει να είναι. Οι άνθρωποι που έχουν αγαπηθεί πρέπει να τιμούν αυτή τη σχέση για πάντα. Να αφήνουν πίσω τους εγωισμούς. Για αυτό άλλωστε χωρίζουν για να μπορούν να τα αφήσουν αυτά πίσω. Ξέρω ακούγεται ότι το λέω άνετα αλλά το ζήσαμε με όλο τον πόνο που έχει ένας χωρισμός. Εύκολα είπαμε ότι χωρίζουμε, δύσκολα το καταφέραμε. Αφού όμως μείναμε φίλοι το θυμάμαι όλα αυτό πολύ όμορφα», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια η Άννα Βίσση μίλησε και για την κόρη της Σοφία: «Αυτό είναι ένα ολόκληρο βιβλίο. Είμαι πολύ περήφανη. Επιτέλους δεν μαλώνουμε πια, παλιά μαλώναμε πολύ. Ίσως να την εκνεύριζα και εγώ και να μην το καταλάβαινα. Η Σοφία θα ήθελε να είμαι μόνο μαμά της και όχι διάσημη. Όταν πήγε στην Αμερική και έφτιαξε τη δική της καριέρα σαν εργαζόμενη μητέρα πια την θαυμάζω πολύ για αυτό που κάνει».

Δείτε τη συνέντευξη της Άννας Βίσση:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share