Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023

Έλενα Παπαρίζου: «Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα! Στα 13 μου είχα αμφιβολίες για τη σ@ξου@λικότητ@ μου» (Video)

«Ξέρουμε εμείς τι κάνει ένα στρέιτ ζευγάρι όταν κλείνουν οι πόρτες;»

22 Μαρτίου 2023 14:52
Έλενα Παπαρίζου: «Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα! Στα 13 μου είχα αμφιβολίες για τη σ@ξου@λικότητ@ μου» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την κατάθλιψη που πέρασε σε πολύ νεαρή ηλικία, αλλά και τις σ@ξου@λικές προτιμήσεις των ανθρώπων μίλησε η Έλενα Παπαρίζου σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Pride 98,6 και τον Τάσο Μπιμπισίδη. Παράλληλα, διαβάστε εδώ με τι ασχολείται ο σύζυγος της Έλενας Παπαρίζου αλλά και το πώς γνωρίστηκαν.

«Πέρασα πρώτη φορά κατάθλιψη στα 13 μου. Έπαθα μια θρησκευτική αντίδραση, δεν ήξερα τι να πιστέψω. Συνεχίζω να είμαι κοντά στην εκκλησία, ο καθένας την εκκλησία του την κουβαλάει μέσα του. Έχω υπάρξει και βουδίστρια πιτσιρίκα. Στα 13 μου αναποδογύρισε ο κόσμος. Στο σχολείο άρχισε να με παρακολουθεί ψυχολόγος 2 φορές την εβδομάδα», είπε η Έλενα Παπαρίζου, στο απόσπασμα που έπαιξε στο «Πρωινό μας».

Για τις σ@ξου@λικές προτιμήσεις η τραγουδίστρια τόνισε: «Θα κάτσω εγώ να κρίνω γιατί ένας άνθρωπος νιώθει και είναι αυτό που είναι; Όχι βέβαια. Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα. Ξέρουμε εμείς τι κάνει ένα στρέιτ ζευγάρι όταν κλείνουν οι πόρτες; Η κολλητή φίλη της αδελφής μου ήταν από τότε αρραβωνιασμένη με την φίλη της. Κι εγώ είχα αμφιβολίες στα 13 μου για την σ@ξου@λικότητ@ μου».

Μαθεύτηκε 11 χρόνια μετά: Αυτός ήταν ο πραγματικός λόγος που η Έλενα Παπαρίζου χώρισε με τον Τόνι Μαυρίδη

Ο χωρισμός της Έλενας Παπαρίζου και του Τόνι Μαυρίδη είχε γίνει talk of the town το μακρινό 2011. Πολλά ακούστηκαν και πολλά γράφτηκαν για το χωρισμό του γνωστού ζευγαριού, όχι όμως και ο λόγος. Με την ευκαιρία, δείτε τη μεζονέτα που συγκατοικούσαν στη Γλυφάδα.

«Δεν συνέβη κανένας μεγάλος τσακωμός με τον Τόνι, δεν έγινε κάτι σοβαρό που να είναι “λόγος χωρισμού”, δεν υπήρξε ποτέ τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους –για να προλάβουμε τους κακεντρεχείς και τυχόν ανακρίβειες που ίσως ειπωθούν–, δεν συνέβη ποτέ κάποια μεγάλη διαφωνία που να τους κάνει να σκεφτούν ότι δεν θα γινόταν πια να συνυπάρχουν στο ίδιο σπίτι κι έτσι να μην ξαναμιλήσουν», έλεγε τότε στενός συνεργάτης της Έλενας Παπαρίζου στο περιοδικό “People”.

Έλενα Παπαρίζου Τόνι Μαυρίδης

«Η Έλενα και ο Τόνι χώρισαν λόγω της φθοράς που είχε πια η σχέση τους, έπειτα από τόσα χρόνια συμβίωσης. Οι φίλοι τους, βέβαια, θα θέλαμε να αναιρέσουν την απόφασή τους. Μακάρι να συμβεί. Ωστόσο, παραμένουν πολύ αγαπημένοι, μιλάνε συχνά στο τηλέφωνο, δείχνουν ο ένας στον άλλον μεγάλη εκτίμηση και δεν πρόκειται ποτέ να βγει η Έλενα σε μελλοντική της συνέντευξη και να μιλήσει αρνητικά για εκείνον, παρά μόνο να επιβεβαιώσει το χωρισμό.

Όσα γράφτηκαν από την Κυριακή που δημοσιοποιήθηκε ο χωρισμός για “μεγάλες διαφωνίες” και για “μοίρασμα κοινών περιουσιακών στοιχείων” είναι απλώς ανυπόστατα. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους και όπως πρέπει. Όπως ποτέ μέχρι σήμερα η Έλενα δεν άφηνε τα media να μπουν στην προσωπική της ζωή, το ίδιο θα κάνει και τώρα. Εξάλλου, πάντα θα αγαπάει και θα εκτιμά τον Τόν. Το ίδιο συμβαίνει και από τη δική του πλευρά. Απλώς η σχέση τους έχει περάσει πια σε άλλο επίπεδο» είχε καταλήξει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share