Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Άκρως αποκαλυπτική η Ναταλία Τσαλίκη: «Έφυγα από το σπίτι, δεν μιλήσαμε για 3 χρόνια» - «Τρέμει» ο Γιάννης Μπέζος

Οι δύσκολες καταστάσεις που βίωσε

22 Μαρτίου 2023 14:37
Άκρως αποκαλυπτική η Ναταλία Τσαλίκη: «Έφυγα από το σπίτι, δεν μιλήσαμε για 3 χρόνια» - «Τρέμει» ο Γιάννης Μπέζος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ναταλία Τσαλίκη είχε βρεθεί πριν λίγο καιρό στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» και προχώρησε σε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη. Η ίδια ήταν άκρως αποκαλυπτική, αναφέροντας πως έφυγε από το σπίτι μόλις ενηλικιώθηκε και έκανε να μιλήσει με τους γονείς της για 3 χρόνια. Λέτε να «τρέμει» ο Γιάννης Μπέζος μην του κάνει το ίδιο;

Η ηθοποιός αποκάλυψε πώς έφυγε από το σπίτι της στα 18 της χρόνια και πόσο δύσκολη ήταν η σχέση με την μητέρα της. Παράλληλα, αυτή είναι η περιουσία που θα κληρονομήσει η κόρη τους.

«Έχω φύγει από το σπίτι μου πολύ μικρή, 18 ετών. Έφυγα από το σπίτι, έκοψα τους δεσμούς, έπρεπε να το κάνω. Είχα να μιλήσω στους γονείς μου 3 χρόνια. Προσωπικές κόντρες με την οικογένεια. Δεν είχα άλλη επιλογή, έπρεπε να το κάνω. Με τον καιρό εξομαλύνθηκαν τα πράγματα. Δυσκολεύτηκα εκείνα τα 3 χρόνια στα πρακτικά.

Η αλήθεια είναι ότι την αγάπη δεν την είχα από την μητέρα μου. Ήταν ένας σκληρός άνθρωπος, πολύ κλειστός και ο λόγος είναι ότι δεν αγαπούσε τον εαυτό του. Από τον πατέρα μου και από την γιαγιά μου είχα αρκετή αγάπη. Αλλά από την μητέρα μου που το έχεις πάντα περισσότερη ανάγκη», εξομολογείται η Ναταλία Τσαλίκη.

«Οι γονείς μου δε μου έδωσαν ποτέ...» - Η εξομολόγηση της κόρης του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη

Η Ηρώ Μπέζου μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες σχετικά με την νέα παράσταση, όπου συμμετέχει, ωστόσο δεν υπήρξε και ως το μόνο θέμα συζήτησης.

Η κόρη του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη αρνήθηκε, παράλληλα, να απαντήσει σε ερώτηση που αφορούσε τους γονείς της, αν και είχε και πάλι μια ενδιαφέρουσα ατάκα να πει για αυτούς.

«Δεν θα έρθουν να με δουν οι γονείς μου γιατί παίζουν και οι ίδιοι», είπε αρχικά η Ηρώ Μπέζου, ενώ αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για το εάν δέχεται συμβουλές από τους γονείς της: «Δεν θέλω να σας απαντήσω σε αυτή την ερώτηση, με συγχωρείτε. Καθόλου. Δεν υπάρχει συμβουλή».

Για το εάν έχει δεχτεί τηλεοπτικές προτάσεις: «Προτάσεις όχι, δεν έχω Δεν με παρακαλάει και κανείς για να κάνω τηλεόραση. Έχουν υπάρξει δυνατότητες για κάστινγκ, αλλά δεν υπάρχει περιθώριο και αυτή η πρόθεση», απάντησε η Ηρώ Μπέζου, που εντυπωσιάζει με την εμφάνισή της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share