Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο Στηβ Κακέτσης: Πώς εξελίσσεται η υγεία του;

Τα νεότερα της κατάστασής του

22 Μαρτίου 2023 14:07
Μάχη για τη ζωή του δίνει ο Στηβ Κακέτσης: Πώς εξελίσσεται η υγεία του;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο Στηβ Κακέτσης, ο οποίος πριν μερικές μέρες εισήχθη στο νοσοκομείο με «βαρύ» εγκεφαλικό. Πώς εξελίσσεται η υγεία του;

Ευτυχώς τα τελευταία νέα για την πορεία της υγείας του είναι ιδιαίτερα αισιόδοξα. Ο επιχειρηματίας, ο οποίος έχει γράψει τη δική του ιστορία στον χώρο της εστίασης και της νυχτερινής διασκέδασης μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Υγεία».

Στηβ Κακέτσης

Όπως μετέδωσε στο Πρωινό ο δημοσιογράφος Γιάννης Μαλλιαρός: «Υπάρχουν σημαντικά σημάδια βελτίωσης στην πορεία της υγείας του γνωστού επιχειρηματία, Στηβ Κακέτση.

Νοσηλεύεται τις τελευταίες μέρες σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας.. Έχει επικοινωνία και με τους γιατρούς και με τους οικείους του και σύντομα ίσως δούμε και εξιτήριο από το νοσοκομείο».

Οι δραματικές ώρες του Στηβ Κακέτση: «Οι εννέα μήνες που πέρασα στην φυλακή...»

Ο Στηβ Κακέτσης έχει περάσει τις δικές του δύσκολες στιγμές, μετά τα χρόνια της δόξας, χάνοντας τα πάντα και φτάνοντας σε σημείο να μπει στην φυλακή.

Ο επιχειρηματίας, που δέχθηκε και τα «πυρά» της Άντζελας Δημητρίου, αποκάλυψε ότι όταν ήταν στην φυλακή για εννιά μήνες, αρκετοί φίλοι του έφυγαν από δίπλα του, ενώ κάποιοι άλλοι επέστρεψαν.

«Από μια μεριά τους δικαιολογώ, φοβήθηκαν μήπως μπλεχτεί το όνομά τους. Αυτοί όμως που ήξεραν την αλήθεια δεν έφυγαν ποτέ από δίπλα μου», δήλωσε στο Λοιπόν και συνέχισε: «Εγώ δεν πήγα ποτέ σε δικαστήριο, με απαλλακτικό βούλευμα βγήκα, αλλά αυτοί οι εννιά μήνες ήταν οι πιο δύσκολοι της ζωής μου.

Τουλάχιστον όμως αναγνώρισαν το λάθος τους. Τους έλεγα έξω από τα ανακριτικά γραφεία: ‘’Ρε παιδιά, δεν έχω καμία σχέση με τα ναρκωτικά τι μου λέτε;’’ Κι αυτό είπα και στον ανακριτή, αλλά δεν εισακούστηκα, με έβαλαν φυλακή και μου χάλασαν την ψυχολογία, αυτό είναι πάντα ένα πυρωμένο καρφί στην ψυχή μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share