Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Δεν το ήξερε κανείς: Γι’ αυτό το λόγο δεν πήγε η Μαρινέλλα στην κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου!

Τι αποκαλύφθηκε για τις σχέσεις που είχαν;

22 Μαρτίου 2023 13:43
Δεν το ήξερε κανείς: Γι’ αυτό το λόγο δεν πήγε η Μαρινέλλα στην κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Μαρινέλλα υπήρξαν παντρεμένοι από το 1973 έως και το 1981 που πήραν διαζύγιο. Αν και όλοι περίμεναν τη μεγάλη τραγουδίστρια να δώσει το «παρών» στην κηδεία του, κάτι τέτοιο δε συνέβη ποτέ. Αυτός ήταν ο λόγος που δεν ήξερε κανείς.

Η ίδια στο άκουσμα του θανάτου του Τόλη Βοσκόπουλου σπάραξε, καθώς είχαν περάσει πολλά μαζί. Με την ευκαιρία, δείτε τη μοναχοκόρη της Μαρινέλλας.

Οι πληροφορίες έλεγαν πως είχαν μεγάλο χρονικό διάστημα να μιλήσουν. Άλλωστε οι σχέσεις τους μετά το διαζύγιό τους ήταν ξεκάθαρα τυπικές. Η μεγάλη μας τραγουδίστρια στα 85 της χρόνια πραγματοποιεί ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις και έχει πολύ καιρό να κάνει συνεντεύξεις και δηλώσεις.

Μαρινέλλα και Τόλης Βοσκόπουλος

Δεν το έκανε και τώρα δεν θα το κάνει ούτε στο άμεσο μέλλον. Αν και δέχεται ισχυρή πίεση για να παραχωρήσει μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη…

«Χείμαρρος» η Μαρινέλλα: «Το Survivor είναι ξεφτίλα, δεν ντρέπονται...»

«Χείμαρρος» ήταν στην συνέντευξη που έδωσε πριν καιρό στην «Real Life» η Μαρινέλλα. Η διάσημη Ελληνίδα ερμηνεύτρια ξέσπασε εναντίον των realities, και πιο συγκεκριμένα για το Survivor, χαρακτηρίζοντάς το «ξεφτίλα».

Η ίδια ι τα «έβαλε» με τους παίκτες αλλά και με τις οικογένειες τους που δεν κάνουν κάτι για να αποτρέψουν την συμμετοχή τους από αυτά. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε η Μαρινέλλα για το διάστημα που είναι χωρίς σύντροφο.

Πως βλέπετε το «Survivor»;

«Κατ΄αρχάς, δεν το βλέπω. Το είδα πεταχτά και το βρίσκω απαίσιο. φρικτό! Ξεφτιλίζονται οι περισσότεροι παίκτες για να γίνουν φίρμες και να περάσουν μετά στην υποκριτική ή στην παρουσίαση εκπομπών.

Η Μαρινέλλα μιλά για το Survivor

Γυρνάνε με τα μπικίνι τους, τους κοιλιακούς του, μήπως και τους «τσιμπήσουν» και χωθούν κάπου. Ξεφτίλα δεν είναι αυτό;»

Το ριάλιτι αγάπης το έχετε δει;

«Αν το άλλο είναι ξεφτίλα, αυτό είναι πρόστυχο! Δεν ντρέπονται ήθελα να ήξερα; Δεν έχουν γονείς να τα μαζέψουν αυτά τα παιδιά; Ντρέπεσαι και να το δεις αυτό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share