Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σπαραγμός για την Αντελίνα Βαρθακούρη: «Πήρα 17 κιλά, πιέστηκα ψυχολογικά, έκανα έναν...»

Τι εξομολογήθηκε;

22 Μαρτίου 2023 13:11
Σπαραγμός για την Αντελίνα Βαρθακούρη: «Πήρα 17 κιλά, πιέστηκα ψυχολογικά, έκανα έναν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη πριν καιρό είχαν παραχωρήσει συνέντευξη σε lifestyle περιοδικό με την παρουσιάστρια να σπαράζει για τα 17 κιλά που πήρε, αποκαλύπτοντας ότι πιέστηκε πολύ ψυχολογικά.

Οι δυο τους αναφέρθηκαν στις δηλώσεις για τη σχέση τους και τις δυσκολίες που έχουν περάσει. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η άγνωστη αδερφή της Αντελίνας Βαρθακούρη.

Αναλυτικότερα:

«Η μεγαλύτερη νίκη είναι ότι έχουμε φτιάξει μια υπέροχη και δεμένη οικογένεια. Λατρεύω το πόσο η Αντελίνα μάχεται και μοχθεί για να είναι ακλόνητη η οικογένειά μας. Το γεγονός ότι είμαστε ενωμένοι οφείλεται σε εκείνην και τον δυναμισμό της. Είναι γεννημένη αρχηγός» ανέφερε ο Χάρης Βαρθακούρης.

«Δουλεύω στον απόλυτα ανταγωνιστικό χώρο της τηλεόρασης. Τα τελευταία 2 χρόνια πήρα 17 κιλά, για τα οποία δεν δικαιολογούμαι καθώς δεν συνδέονται με θέμα υγείας. Έφαγα και τα πήρα» εξήγησε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη

«Πιέστηκα ψυχολογικά, έκανα έναν αγώνα δρόμου για ορισμένα πράγματα, και όχι μόνο για τη δουλειά. Μετά από κάτι τέτοιο, η πίεση κάποια στιγμή ξεσπά» ανέφερε η Αντελίνα Βαρθακούρη, εξηγώντας ότι τα περιττά κιλά της οφείλονται «στο τεράστιο άγχος που βίωσα, σε συνδυασμό με το μεγάλο διάστημα της καραντίνας στη συνέχεια. Δεν είχα ποτέ περιττά κιλά, δεν γνώριζα τη λέξη δίαιτα. Δεν ήξερα πώς είναι να στερούμαι, οπότε έλεγα ‘’έλα, μωρέ, και τι έγινε;’’ και έπαιρνα κιλά».

Πέταξε «βόμβα» ο Χάρης Βαρθακούρης: «Πριν την Αντελίνα είχα δύο μακροχρόνιες σχέσεις που...»

Πριν μερικά χρόνια ο Χάρης Βαρθακούρης σε συνέντευξή του είχε μιλήσει για την γνωριμία με την γυναίκα του, Αντελίνα, και είχε αποκαλύψει πως πριν είχε δύο μακροχρόνιες σχέσεις.

«Πριν την σύζυγό μου είχα δύο μακροχρόνιες σχέσεις που θα μπορούσα να είχα παντρευτεί με μια εκ των δύο να έχω παιδιά αλλά δεν έγινε. Την Αντελίνα την γνώρισα 6 Οκτωβρίου και τις 10 Οκτωβρίου της ζήτησα να συζήσουμε. Μέχρι τότε δεν είχα συζήσει με καμία από τις δύο μακροχρόνιες σχέσεις μου.

Δύο μήνες αργότερα μου ανακοίνωσε ότι περιμένουμε το πρώτο μας παιδί και τρεις μήνες αργότερα ανταλλάξαμε στεφάνια και βέρες». Πώς όμως αντέδρασε όταν έμαθε ότι θα γίνει πατέρας; Και με το χιούμορ που τον διακρίνει απάντησε στο Eventfultv:

«Η πρώτη σκέψη όταν μου ανακοίνωσε ότι περιμένουμε παιδί ήταν ότι "Ναι! Το σπέρμα μου λειτουργεί"». Δεν είχε ποτέ σκεφτεί μέχρι τότε τον γάμο ενώ θα ήθελε να κάνει οικογένεια και χωρίς να παντρευτεί. «Δεν είχα γενικά το γάμο στο μυαλό μου. Προέρχομαι κι από έναν αποτυχημένο γάμο και εννοώ των γονιών μου. Ο πατέρας μου έκανε και δεύτερο αποτυχημένο γάμο, δεν έχω λαμπρό παράδειγμα στη ζωή μου.

Χάρης Βαρθακούρης και Αντελίνα

Ωστόσο στο δικό μου το πλάνο ο γάμος, η τελετή, όλο το κόνσεπτ δεν με απασχολούσε. Θα μπορούσα να είμαι με την γυναίκα και τα παιδιά μου και να μην έχουμε παντρευτεί. Αλλά όταν η γυναίκα μου με ρώτησε τι θα γίνει δεν είχα κανένα πρόβλημα και της είπα: "Πάμε να παντρευτούμε"». Ο γάμος τους έγινε στην Κωνσταντινούπολη. Ο τραγουδιστής ήθελε να μην γίνει η τελετή θέμα στα κανάλια και να είναι μια πολύ δική τους στιγμή.

Αρχικά εκείνος ήθελε να παντρευτούν στην Eurodisney αλλά η σύζυγός του, του υπενθύμισε ότι είναι έγκυος και εξήγησε πώς σκέφτηκαν την Κωνσταντινούπολη. «Έχοντας δει λίγο καιρό πριν την ταινία «Πολίτικη κουζίνα» και λέγαμε τι ωραίο μέρος που είναι και πρέπει να το επισκεφτούμε μου λέει η Αντελίνα να κάνουμε εκεί το γάμο. Παντρευτήκαμε ανήμερα των γενεθλίων μου».

Δεν περίμενε να υπάρχει τηλεοπτικό συνεργείο και εξεπλάγην όταν το είδε. «Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι κάποιοι θα βγάλουν εισιτήρια, θα έστελναν συνεργείο να έρθει στην Κωνσταντινούπολη να πάρει πλάνα από τον γάμο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share