Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023

Ξεσπά η μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη: «Γιατί να είναι κόρη μου; Έδωσα...»

«Ντρέπομαι...»

22 Μαρτίου 2023 11:32
Ξεσπά η μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη: «Γιατί να είναι κόρη μου; Έδωσα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Γιατί να είναι κόρη μου, έδωσα 32 ολόκληρα χρόνια από τη ζωή μου....» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πριν καιρό η μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη, Τζένη, σε ένα άγριο ξέσπασμά της. Με την ευκαιρία, δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα η πρώην ηθοποιός στα 46 της.

Ήταν η εποχή που η γνωστή ηθοποιός είχε αποφασίσει να εγκαταλείψει τα φώτα της δημοσιότητας και να στραφεί στο Θεό.

Η μητέρα της δεν μπόρεσε να δεχτεί ποτέ την απόφαση της Ναταλίας Λιονάκη και μάλιστα είχε προβεί σε πολύ αιχμηρές δηλώσεις τότε εναντίον της κόρης της.

«Αν αυτός είναι παπάς, εγώ είμαι αρχιεπίσκοπος. Είναι καλό το μαγαζί, εφορία δεν μπαίνει, ασφάλεια δεν μπαίνει. Μήπως να γίνω μοναχή; Να κάνω διακίνηση ναρκωτικών δεν θα με ενοχλεί κανείς, να ξεπλένω μαύρο χρήμα δεν θα με ενοχλεί κανείς.

Όλα αυτά που σου είπα συν το εμπόριο λευκής σαρκός. Δεν έχω όμως αποδείξεις. Είναι δυνατόν να μην βλέπει τίποτα η Ναταλία; Πριν φύγει ήταν ηθικό κορίτσι. Τώρα ντρέπομαι»

Ναταλία Λιονάκη μητέρα

«Και δημοσίως και ιδιωτικώς η Ναταλία με έχει ισοπεδώσει. Της είπα όσο είναι εκεί δεν είσαι κόρη μου. Είναι σε ένα πορνείο η Ναταλία. Έδωσα 32 ολόκληρα χρόνια από τη ζωή μου.

Ήμουν ηθικό στοιχείο και με ισοπέδωσε. Γιατί να είναι κόρη μου; Πρέπει να είναι κόρη μου; Αν αλλάξει γνώμη έχει τα κλειδιά και η πόρτα είναι ανοιχτή.

Όσο είναι εκεί δεν θα είναι κόρη μου, γι' αυτό δεν αγωνίζομαι πια. Όσο είναι εκεί απαιτώ να μην με ξαναπάρει ποτέ τηλέφωνο. Δεν θέλω να επικοινωνώ μαζί της γιατί μετά είμαι άρρωστη για 10 μέρες. Είχε την αγάπη μου δεδομένη. Τελικά τόσο καιρό μπορεί να μην της δόθηκε η ευκαιρία να δείξει το πραγματικό της χαρακτήρα. Τι να πω;» είχε πει αγανακτισμένη η μητέρα της πρώην ηθοποιού και νυν μοναχού.

Αγνώριστη η Ναταλία Λιονάκη: Με μαλλιά μέχρι το γόνατο - Σοκάρει η τελευταία της φωτογραφία!

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Ναταλία Λιονάκη, η ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από επιτυχημένες σειρές στην τηλεοπτική οθόνη, απαρνήθηκε τα εγκόσμια και έγινε μοναχή. Η ίδια πλέον έχει γίνει αγνώριστη και έχει αφήσει να μακρύνουν τα μαλλιά της μέχρι το γόνατο, με την τελευταία της φωτογραφία να σοκάρει!

Η άλλοτε κοκκινομάλλα άφησε τα μαλλιά της ως το γόνατο και στις 14 Αυγούστου του 2017 ασπάστηκε και επίσημα τον μοναχισμό με τη στήριξη του πνευματικού της πατέρα Απόστολου.

Η Ναταλία Λιονάκη με μαλλιά μέχρι το γόνατο

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Μάρκου Chavogere Κένυα και η σελίδα «ORTHODOX CHURCH DIOCESE OF KISUMU AND WESTERN KENYA» δημοσίευσε βίντεο από τη χειροτονία της Ναταλίας Λιονάκη σε «αδερφή Φεβρωνία».

Δείτε το βίντεο με τη νέα της εμφάνιση

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share