Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ! Παραμορφώθηκε εντελώς ο Πάνος Μιχαλόπουλος! (photo)

Δείτε τη φωτογραφία

22 Μαρτίου 2023 11:16
Σοκ! Παραμορφώθηκε εντελώς ο Πάνος Μιχαλόπουλος! (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ προκαλεί η φωτογραφία που κυκλοφορεί με τον Πάνο Μιχαλόπουλο και δείχνει ότι παραμορφώθηκε. Άλλος άνθρωπος! Μην πηγαίνει ο νους σας στο κακό! Απλώς είδαμε μια εικόνα και μείναμε άφωνοι!

Συγκεκριμένα, πριν λίγο καιρό ο Σταμάτης Γαρδέλης ανέβασε μια φωτογραφία από το παρελθόν και όπως όλοι, την “πέρασε” από το Face App! Με την ευκαιρία, δείτε τα «καρφιά» του Πάνου Μιχαλόπουλου για τη Ρούλα Κορομηλά.

Ο γνωστός ηθοποιός έκανε ένα επικό αυτοτρολάρισμα στη σελίδα του στο facebook ανεβάζοντας φωτογραφία που είχε φτιάξει στο Face App από τη γνωστή σκηνή της ταινίας “Τα Τσακάλια” όπου λέει τη χαρακτηριστική και διαχρονική ατάκα “Με θυμάσαι ρε π….;”.

Στη φωτογραφία του ποστ λοιπόν βλέπουμε στη μέση τους γερασμένους Σταμάτη Γαρδέλη, δεξιά τον Πάνο Μιχαλόπουλο και αριστερά τον Γιώργο Ρήγα, ενώ η περιβόητη φράση έχει δώσει τη θέση της στο “faceapp ρε π….;” Πραγματικά πάθαμε πλάκα μόλις είδαμε το πρόσωπο του Πάνου Μιχαλόπουλου!

Δείτε και μόνοι σας!

Πάνος Μιχαλόπουλος παραμορφώθηκε

Πολλά χιλιάδες ευρώ: Τόσα χρήματα έπαιρνε κάθε μήνα ο Πάνος Μιχαλόπουλος και δημιούργησε την περιουσία του

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος αποτελεί διαχρονικά έναν αγαπημένο ηθοποιό, αν και τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από τον καλλιτεχνικό χώρο, ασχολούμενος με τα χωράφια του στην ιδιαίτερη πατρίδα, τη Μικρομάνη Μεσσηνίας.

Η Ρίκα Διαλυνά μίλησε για όλα στον Γιώργο Μουλά και στο περιοδικό «Λοιπόν». Η διάσημη ηθοποιός θυμήθηκε μεταξύ άλλων τη συνεργασία της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο, στη σειρά «Η ώρα η καλή».

Η αποκάλυψη της Διαλυνά για... το μισθό του Μιχαλόπουλου

Υπενθυμίζεται ότι μετά από αυτή τη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία, ο γνωστός ηθοποιός επέλεξε να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η τελευταία σας τηλεοπτική δουλειά ήταν «Η ώρα η καλή». Με τον Πάνο Μιχαλόπουλο κρατήσατε επαφή;

Με τον Πάνο Μιχαλόπουλο κάναμε πολλά. Δεν κρατήσατε επαφή γιατί νομίζω ότι ο Πάνος μετά από αυτό το σίριαλ θέλησε να μην ξαναδουλέψει. Επειδή έπαιρνε πολλά λεφτά εκεί μετά του έδωσαν πολύ λίγα και δεν θέλησε να ξαναπαίξει. Έτσι ασχολήθηκε με τα αγροτικά και εγώ δεν έχω έρθει σε επικοινωνία. Ούτε όμως εκείνος έχει έρθει σε επαφή με κάποιον. Η συνεργασία μας ήταν άψογη. Εντάξει μετά τις 13.000 το επεισόδιο να σου λένε 3.000 δεν ήταν και εύκολο γιατί εκείνος έπαιρνε πολύ καλά λεφτά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share