Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ο έρωτας μετά τη Χαρούλα Αλεξίου: Αυτή είναι η σύντροφος του Αχιλλέα Θεοφίλου (photo)

Οι τρεις του έχουν άριστες σχέσεις μέχρι σήμερα

22 Μαρτίου 2023 10:50
Ο έρωτας μετά τη Χαρούλα Αλεξίου: Αυτή είναι η σύντροφος του Αχιλλέα Θεοφίλου (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Χάρουλα Αλεξίου είναι μία από τις σπουδαιότερες φωνές της Ελλάδας, με πολλά χρόνια καριέρας και αμέτρητες επιτυχίες. Η ίδια έχει υιοθετήσει ένα παιδί με τον πρώτο της σύζυγο Αχιλλέα Θεοφίλου. Οι δυο τους πήραν διαζύγιο και ο μουσικός παραγωγός γνώρισε ξανά τον έρωτα και έφτιαξε και πάλι τη ζωή του με νέα σύντροφο.

Ωστόσο η ίδια έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ θέλει να απασχολεί μόνο με την δουλειά της. Παράλληλα, δείτε τι είπε ο Γιώργος Νταλάρας για τη σχέση του με τη Χαρούλα Αλεξίου.

Η Χάρις Αλεξίου συνάντησε τον πρώην σύζυγό της, Αχιλλέα Θεοφίλου σε κοινή έξοδο με την σύντροφό του, Μαρία. Οι τρεις τους δείχνουν να έχουν άριστες σχέσεις, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και η ανάρτηση της Χάρις Αλεξίου στο instagram.

«Ο Αχιλλέας και το Μαράκι του. Αδέλφια μου για πάντα», έγραψε η Χάρις Αλεξίου.

Η Χαρούλα Αλεξίου με τη σύντροφο του Αχιλλέα Θεοφίλου

Πριν μερικά χρόνια η Χαρούλα Αλεξίου είχε παραχωρήσει συνέντευξη στη Lifo και είχε αναφερθεί σε διάφορες πτυχές της προσωπικής της ζωής. Να σημειωθεί πως η Χάρις Αλεξίου υπήρξε παντρεμένη και με τον μάνατζερ της, Σωτήρη Μπασιάκο.

«Βουβός» πόνος για τη Χαρούλα Αλεξίου: «Είχα τέτοιο σφίξιμο μέσα μου, έκλαιγα...»

Η αγαπημένη Χαρούλα Αλεξίου είχε παραχωρήσει συνέντευξη πριν λίγο καιρό στον Άρη Καβατζίκη και την κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη“, αποκαλύπτοντας τον βουβό της πόνο όταν έφυγε η μητέρα της από τη ζωή και την προσπάθεια που έκανε να κρύψει το πένθος της ενώ τραγουδούσε.

Η γνωστή ερμηνεύτρια αναφέρθηκε και σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της καριέρας της όταν ενώ θρηνούσε τη μητέρα της έπρεπε να βγει στη σκηνή και να τραγουδήσει. Με την ευκαιρία, δείτε με ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια ήταν ζευγάρι ο γιος της Χάρις Αλεξίου.

«Έχει τύχει να πρέπει να βγω να τραγουδήσω ενώ δεν ήμουν καλά. Είχα χάσει τη μητέρα μου. Τότε τραγουδούσα στη Θεσσαλονίκη. Κανονικά ένας άνθρωπος πενθεί. Θυμάμαι ότι είχα τέτοιο σφίξιμο μέσα μου τραγουδώντας το “Όλα σε θυμίζουν” για να μη μου βγει η συγκίνηση… Θυμάμαι ότι μετά, τραγουδώντας τη Δημητρούλα και χόρευαν όλοι, τότε άρχισαν να τρέχουν τα μάτια μου και να κλαίω, και να τραγουδάω τη Δημητρούλα αλλά με ένα χαμόγελο τέτοιο ώστε να μην καταλάβει κανείς τίποτα» είπε η Χάρις Αλεξίου.

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share