Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

"Μαθήματα" συμπεριφοράς από την Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Αγγελόπουλο: «Γιώργο, αν δεν σου αρέσει σταμάτα να κάνεις στημένα...»

« Όλοι λένε ότι είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, τι παθαίνει κάθε φορά μπροστά σε αυτή...»

22 Μαρτίου 2023 10:40
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

"Μαθήματα" συμπεριφοράς "δίδαξε" η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Γιώργο Αγγελόπουλο με αφορμή τον εκνευρισμό του "Ντάνου" με δημοσιογράφο που τον ρώτησε για την προσωπική του ζωή. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια της εκπομπής «Happy Day» μαζί με τους συνεργάτες της, αναφέρθηκαν στο εν λόγω περιστατικό, χαρακτηρίζοντας την στάση του αγενή.

«Γιατί τσαντίστηκε έτσι; Θα συμφωνήσω με την Τίνα Μεσσαροπούλου. Είσαι ένας άνθρωπος αγαπητός και ξέρεις ότι ενδιαφέρεις και για τα προσωπικά σου. Υπάρχει τρόπος να απαντήσεις σε όλα με χιούμορ. Αν δεν σου αρέσει, σταμάτα να κάνεις στημένα κιου. Δεν εννοώ ότι το έχει κανονίσει κρυφά, αλλά και εγώ έχει τύχει να βγω από κανάλι, να με περιμένουν οι κάμερες αλλά να πω παιδιά “ευχαριστώ δεν έχω κάτι να πω”», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Όλοι λένε ότι είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, τι παθαίνει κάθε φορά μπροστά σε αυτή την κάμερα και βγάζει έναν τέτοιο εαυτό, δεν μπορώ να καταλάβω. Ευγένεια χρειάζεται, δεν ήταν ευγενικός, στράβωσε το μάτι του», πρόσθεσε από την πλευρά της η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Σταματίνα Τσιμτσιλή και Γιώργος Αγγελόπουλος

«Πολύ μαγκιά ο Αγγελόπουλος! Εσείς φταίτε που τον κάνατε Θεό!»: Σάλος με τον Ντάνο στο Twitter, άρπαξε το μικρόφωνο από δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ! Έξαλλη η Φαίη Σκορδά!

Συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη έδωσε την Δευτέρα το μεσημέρι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος ετοιμάζεται να εισβάλλει στην "Γη της Ελιάς", ωστόσο στην έξοδο από τα στούντιο του Mega, τον περίμενε μια δημοσιογράφος για ερωτήσεις!

Όπως ήταν λογικό τον ρώτησε και για το Survivor All Star, αλλά και για την σχέση του με την Δήμητρα Βαμβακούση, την οποία δεν έχει κρατήσει κρυφή το ζευγάρι και εκεί βγήκε από τα ρούχα του. Εκνευρίστηκε και ρώτησε την δημοσιογράφο να μιλήσουν για τη δική της προσωπική ζωή και στην συνέχεια καταλαβαίνοντας το λάθος του προσπάθησε να το διασκεδάσει αρπάζοντας το μικρόφωνο από την κοπέλα, κάνοντας πως της παίρνει συνέντευξη!

Η αντίδρασή του αυτή όμως δεν άρεσε ούτε στο Twitter αλλά ούτε και σε Φαίη Σκορδά και Μπέτυ Μαγγίρα που σχολίασαν το συμβάν αυτό μέσα από τις εκπομπές τους!

Δείτε και μερικά από τα σχόλια στο Twitter για τον Γιώργο Αγγελόπουλο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share