Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Όλα στη φόρα για Καρβέλα - Πάνια: Αυτή η γυναίκα ήταν το τρίτο πρόσωπο στο γάμο τους!

Αποκάλυψη-βόμβα!

22 Μαρτίου 2023 09:52
Όλα στη φόρα για Καρβέλα - Πάνια: Αυτή η γυναίκα ήταν το τρίτο πρόσωπο στο γάμο τους!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αρκετά χρόνια έχουν περάσει από το διαζύγιο του Νίκου Καρβέλα με την Αννίτα Πάνια. Αυτή τη φορά βγήκαν όλα στα φόρα για το δημοφιλές πρώην ζευγάρι και μαθεύτηκε η γυναίκα που ήταν το τρίτο πρόσωπο στο γάμο τους.

Πάντα ένας χωρισμός είναι δύσκολος, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για αγαπημένο ζευγάρι όπως ήταν ο Νίκος Καρβέλας με την Αννίτα Πάνια, τους οποίους μάλιστα εξακολουθεί να τους συνδέει κι ένα παιδί.

Ωστόσο “θολές” παρέμεναν για καιρό τα αίτια και οι αφορμές του χωρισμού τους, με τις φήμες για τρίτα πρόσωπα στην σχέση τους να δίνουν και να παίρνουν. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η άγνωστη τραγωδία που βίωσε η Αννίτα Πάνια.

Σε κάθε περίπτωση οι περισσότεροι σιγομουρμούριζαν ότι αιτία ήταν η απιστία. Όπως αναφέρει το ciao, αυτό αποδείχθηκε μέσα από τις αγωγές που καταθέτουν οι δυο τους, μέσω των δικηγόρων τους, για το διαζύγιό τους.

Αρχικά από την πλευρά της Αννίτας Πάνια η ιστορία που ξεδιπλώνεται μέσα από την δική της αγωγή είναι ξεκάθαρη.

Καρβέλας Πάνια παιδί

Τους μήνες πριν τον χωρισμό και ενώ το ζευγάρι περνούσε περίοδο έντασης και απομάκρυνσης, στην αντίληψη της παρουσιάστριας φαίνεται να υπέπεσε η πολύ στενή επαφή του Νίκου Καρβέλα με τραγουδίστρια, τόσο στενή που την οδήγησε στο συμπέρασμα ότι η σχέση του συζύγου της με την συγκεκριμένη γυναίκα ήταν παραπάνω από φιλική και συναδελφική.

Μάλιστα αυτό στάθηκε η αφορμή για να ξεκινήσουν καβγάδες στο ζευγάρι καθώς η Αννίτα Πάνια φέρεται να ζήτησε πολλές φορές εξηγήσεις από τον συνθέτη.

Στο μεταξύ κι ενώ ο συνθέτης έχει ήδη φύγει από το σπίτι τους στην Εκάλη και έμενε με την Άννα Βίσση στο δικό της ξεκίνησαν, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, να κυκλοφορούν στα ΜΜΕ φωτογραφίες και πληροφορίες που ήθελαν την Αννίτα Πάνια να προχωράει τη ζωή της, ανεξάρτητα από τον Νίκο Καρβέλα, έχοντας πλέον έναν από τους στενούς συνεργάτες της στην τηλεοπτική της εκπομπή στο πλευρό της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share