Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Κάρφωσε» τη Μαριέττα Χρουσαλά - «Είχαμε δεχτεί εδώ και μήνες...»

Τι αποκάλυψε;

22 Μαρτίου 2023 09:20
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Κάρφωσε» τη Μαριέττα Χρουσαλά - «Είχαμε δεχτεί εδώ και μήνες...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν μεταξύ των καλεσμένων της Μαριέττας Χρουσαλά, στο πάρτι για τα γενέθλιά της, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Αίγυπτο. Η γνωστή παρουσιάστρια «κάρφωσε» το μοντέλο, αποκαλύπτοντας πως εδώ και μήνες είχε δεχτεί πρόσκληση με το σύζυγό της.

Η παρουσιάστρια μίλησε στο «Happy Day» για την εκδρομή ως το Κάιρο, όπου έδωσαν το «παρών» κι άλλα γνωστά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, όπως η Κατερίνα Καινούργιου και η Δέσποινα Καμπούρη, αλλά και η Αθηνά Οικονομάκου, η Καλομοίρα, η Νικόλ Παναγιώτου και άλλοι.

«Είχαμε δεχτεί εδώ και μήνες μία πρόσκληση όσοι θέλουμε να ταξιδέψουμε ως εκεί. Εγώ που δεν είχα πάει στην Αίγυπτο χάρηκα πάρα πολύ. Ήταν σαν πενταήμερη. Με ρωτάτε αν πήγα μόνη μου. Όχι, ήμουν με τον άντρα μου απλά δεν θέλει καθόλου το Instagram και τις φωτογραφίες.

Ήταν παρεΐστικα.. Κι επειδή εγώ δεν πήγα πενταήμερη επειδή ήμουν στον Ευαγγελισμό, είχα κάνει σκωληκοειδίτιδα, ήταν σαν την πενταήμερη που δεν πήγα. Ευχαριστώ Μαριέττα και Λέοντα» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε το βίντεο

Κοτσάνα μεγατόνων από Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Αξίζει να επισκεφτούμε το Πυθαγόρειο θεώρημα...»

Πριν αρκετά χρόνια η Σταματίνα Τσιμιτσλή είχε «πετάξει» κοτσάνα μεγατόνων, δηλώνοντας πως αξίζει να επισκεφτούμε το Πυθαγόρειο θεώρημα.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της «Happy Day», η Ελένη Τσολάκη παρουσίαζε τον καιρό και όταν αναφέρθηκε το νησί της Σάμου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Επειδή είναι και τα δύο μακρινά νησάκια, να πάει δύο τρεις μέρες στη Σάμο, δύο τρεις στην Ικαρία, αξίζει τον κόπο και ειδικά εκεί στο Πυθαγόρειο θεώρημα νομίζω ότι νιώθεις...».

Μάλιστα, τότε ο Λάκης Λαζόπουλος την είχε σατιρίσει, λέγοντας: «Πολύ ωραίο μέρος το Πυθαγόρειο θεώρημα, έχω να πάω από τη δευτέρα γυμνασίου...»

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share