Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Πύρινος» ο Νίκος Μουτσινάς: «Το κομμάτι “είναι γκέι" δεν...»

Τι εξομολογήθηκε;

22 Μαρτίου 2023 08:06
«Πύρινος» ο Νίκος Μουτσινάς: «Το κομμάτι “είναι γκέι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα για την προσωπική του ζωή πριν λίγο καιρό και ήταν «πύρινος» για το κομμάτι «είναι γκέι». Με την ευκαιρία, δείτε την σπόντα του παρουσιαστή για το τηλεοπτικό του μέλλον.

«Δεν ένιωσα την ανάγκη να πω πράγματα για μένα. Το έκανα γιατί νιώθω πολύ καλύτερα. Είμαι σε μια φάση, σε σχέση με τον κόσμο, που τα έχουμε βρει, αυτή είναι η δική μου αίσθηση. Το κομμάτι “είναι γκέι, δεν είναι γκέι” δεν αφορά κανέναν. Είμαι σε μια φάση που δεν με ενδιαφέρει καθόλου», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Νίκος Μουτσινάς γκέι

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε επίσης: «Δεν είμαι σε φάση να μιλήσω, αλλά μιλώντας αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει αυτή η πιθανότητα κάποιος – κάποια να ακούσει κάτι και να πάρει μια δύναμη. Να ακούσει έναν τρόπο σκέψης».

Ο Νίκος Μουτσινάς παραδέχθηκε, επίσης, πως είναι μόνος του αυτόν τον καιρό.

Κόλαφος ο Μουτσινάς για Αμβρόσιο: «Ποιος Θεός τιμωρητικός; Τα νέα παιδιά αν ακούν...»

Τις αδιανόητες δηλώσεις που έκανε ο μητροπολίτης Αμβρόσιος για το δυστύχημα των Τεμπών σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς στο Καλό Μεσημεράκι και ήταν κόλαφος. Ο ίδιος τόνισε πως δεν θέλουμε έναν τιμωρητικό Θεό, ενώ αν τα νέα παιδιά ακούσουν αυτά τα σχόλια δεν θα περάσουν ούτε απ' έξω από την εκκλησία.

«Τον Αμβρόσιο αφήστε τον ήσυχο τον άνθρωπο. Δεν είναι καθησυχασμένος; Δεν τον αφήνουν να καθησυχάσει. Τα τελευταία χρόνια οι δηλώσεις του όλες είναι για να ξεσηκωθεί το σύστημα. Και δημοσιογράφοι μην πηγαίνετε.

Δεν γίνεται να μιλάμε για έναν Θεό που αγαπάει και αυτή τη στιγμή να γίνεται προσπάθεια από έναν άνθρωπο της εκκλησίας να μας πείσει ότι ο Θεός είναι τιμωρητικός. Δεν γίνεται, είναι κόντρα. Ούτε με τον εκφοβισμό κόλαση παράδεισος να μην κάνεις αμαρτίες. Άφησε με να κάνω άμα θέλω, μη με τρομάζεις. Μην τα κάνετε αυτά. Με τραμπουκισμό θα πρέπει να πάμε στην εκκλησία;

Μουτσινάς για Αμβρόσιο

Μην το κάνετε τώρα. Λίγη ενσυναίσθηση. Δεν είναι η στιγμή αυτή για να βγει να πει αυτή την άποψη και δεν ξέρω πού βασίζεται. Διαταράσσετε και τις νεότερες γενιές. Τα νέα παιδιά αν ακούν αυτά δεν θα περάσουν ούτε απέξω. Αυτό θέλουμε; Ποιος Θεός τιμωρητικός; Συγκεντρωθείτε πια λίγο!», είπε σε έντονο ύφος ο Νίκος Μουτσινάς.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share