Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δήλωση «βόμβα» από Τζούλια Παπαδημητρίου: «Ο Τόλης Βοσκόπουλος αγαπούσε...»

Τι αποκάλυψε;

22 Μαρτίου 2023 07:49
Δήλωση «βόμβα» από Τζούλια Παπαδημητρίου: «Ο Τόλης Βοσκόπουλος αγαπούσε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια δήλωση «βόμβα» έκανε η Τζούλια Παπαδημητρίου για τον πρώην σύζυγό της, Τόλη Βοσκόπουλο, που έφυγε από τη ζωή περίπου δύο χρόνια πριν. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψή της Άντζελας Γκερέκου για την περιουσία του τραγουδιστή.

Η Τζούλια Παπαδημητρίου και ο Τόλης Βοσκόπουλος γνωρίστηκαν το 1986 και κατά τη διάρκεια της σχέσης τους γεννήθηκε η Χαρά. Στη συνέχεια, παντρεύτηκαν σε μια υπέρλαμπρη τελετή.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Ρένα Βλαχοπούλου, ο Κώστας Βουτσάς, ο Γιάννης Πάριος, ο Θανάσης Πολυκανδριώτης, επιχειρηματίες, συγγενείς και στενοί φίλοι του ζευγαριού. Μετά τη λύση του γάμου τους, η επιμέλεια της Χαράς ανατέθηκε στη μητέρα της με απόφαση του Αρείου Πάγου.

Τζούλια Παπαδημητρίου και Τόλης Βοσκόπουλος

Λίγο καιρό αργότερα, ο Τόλης Βοσκόπουλος φέρεται να ενημερώθηκε από την αδερφή του, Γαρυφαλλιά, ότι η Χαρά δεν είναι βιολογική του κόρη και άρχισε έναν δικαστικό αγώνα που οδήγησε μεταξύ άλλων, σε ακύρωση του τεστ DNA τρεις φορές, αλλά και σε αναίρεση της συμβολαιογραφική πράξη αναγνώρισης της Χαράς Παπαδημητρίου.

«Ξέρω ότι μ’ αγάπησε πάρα πάρα πολύ ο Τόλης και τον αγάπησα και εγώ. Ξέρω πολύ καλά ότι με εκτιμούσε. Ξέρω πολύ καλά τι ήταν ο Τόλης. Ξέρω πως αγαπούσε και τη Χαρά που ήταν η κόρη του» πρόσθεσε η Τζούλια Παπαδημητρίου.

Ολόγυμνη η Άντζελα Γκερέκου: Οι φωτογραφίες «φωτιά» που θέλει να κάψει

Το Playboy την ψήφισε ως την ομορφότερη πολιτικό του πλανήτη και προφανώς το αποτέλεσμα είναι αδιαμφισβήτητο. Πριν χρόνια η Άντζελα Γκερέκου είχε ποζάρει ολόγυμνη στο γνωστό αντρικό περιοδικό και μάλλον, πλέον, θέλει να κάψει τις φωτογραφία «φωτιά».

«Η μόνη μεγάλη αλήθεια είναι να ζεις πραγματικά τον έρωτα και να αφήνεσαι χωρίς προϋποθέσεις και συμβιβασμούς». Τάδε έφη Άντζελα Γκερέκου τον μακρινό Ιανουάριο του 1996. Και αν αναρωτιέσαι «γιατί την θυμηθήκαμε», η απάντησή μας θα είναι αφοπλιστική: «Διότι ποτέ δεν την ξεχάσαμε». Με την ευκαιρία, δείτε το σχόλιο που έκανε για την τραγωδία στα Τέμπη.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που το αμερικανικό Playboy ψήφισε τις ομορφότερες πολιτικούς του πλανήτη και στην 1η θέση φιγουράρισε με διαφορά η Άντζελα Γκερέκου. Και όχι άδικα. Μεσογειακή ομορφιά, Χολυγουντιανό sexiness και γαλάζια μάτια που σε καθηλώνουν με ένα βλέμμα.

Ολόγυμνη η Άντζελα Γκερέκου στήθος

Έτσι ακριβώς όπως καθήλωσε και τους αναγνώστες του ελληνικού Playboy, όταν και πόζαρε στο εξώφυλλο του τεύχους «Ιανουάριος 1996». Ήταν η εποχή που αποτελούσε την πιο ποθητή γυναίκα, αναστατώνοντας τον ανδρικό πληθυσμό μέσω της ερμηνείας της στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, «Πρόβα Νυφικού». Αφέθηκε στα έμπειρα χέρια του φωτογράφου C. Coutayar σε μία ασπρόμαυρη φωτογράφιση που μνημονεύεται μέχρι σήμερα, καθώς πρόκειται για την πρώτη και τελευταία γυμνή φωτογράφιση της ζωής της.

Ολόγυμνη η Άντζελα Γκερέκου

Και το σημερινό flashback του Playboy Greece είναι αφιερωμένο σε μία γυναίκα, που πέρα από πολιτικές πεποιθήσεις, είναι καθολικά αποδεκτή από ολόκληρο τον ανδρικό πληθυσμό. Και οι λόγοι βρίσκονται παρακάτω.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share