Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Τις σφαλιάρες εκείνες...»: «Χείμαρρος» ο Λάκης Λαζόπουλος για τον Θανάση Βέγγο

Η αποκάλυψη του ηθοποιού

21 Μαρτίου 2023 23:39
«Τις σφαλιάρες εκείνες...»: «Χείμαρρος» ο Λάκης Λαζόπουλος για τον Θανάση Βέγγο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Λάκης Λαζόπουλος αγαπούσε και θαύμαζε πολύ τον "καλό μας άνθρωπο", Θανάση Βέγγο. Όταν του δίνεται η ευκαιρία μιλά για τον αγαπημένο ηθοποιό που άφησε το στίγμα του στον πολιτισμό. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της Γωγώς Μπρέμπου για τον γνωστό ηθοποιό.

Μία από αυτές τις φορές ήταν και όταν συμπληρώθηκαν οχτώ χρόνια από την απώλειά του. Τότε ο Λάκης Λαζόπουλος μέσα από το Αλ Τσαντίρι Νιουζ αποκάλυψε κάποια περιστατικά που βίωσε δίπλα του όντας συγκινημένος, ένα εκ τψν οποίων κάτι που το εξομολογήθηκε ο ηθοποιός για τον Κώστα Χατζηχρήστο.

Ο θρήνος του Λάκη Λαζόπουλου: «Αφήστε με ήσυχο, για μια μια ώρα να…»

Πριν μερικά χρόνια ο Λάκης Λαζόπουλος δέχτηκε απανωτά χτυπήματα με το τέλος της εκπομπής «Αλ Τσαντίρι», αλλά και με το θάνατο της πολυαγαπημένης του μητέρας που τον «βύθισε» στο θρήνο. Ο ίδιος τότε είχε ζητήσει να τον αφήσουν ήσυχο.

Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν άντεξε και λύγισε όταν αναφέρθηκε στην μητέρα του και ζήτησε από τον κόσμο μία χάρη. Με την ευκαιρία, δείτε το ξέσπασμα του ηθοποιού.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής είχε δηλώσει τότε:

«Το Τσαντίρι, δεν νιώθω με έναν τρόπο ότι θα χαθεί. Ακόμα και μια φορά το χρόνο να έρχεται, θα το κάνω γιατί θα ήθελα να συναντιόμαστε. Πάντα θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σας, δεν έχω πάρει κάποια απόφαση γιατί είναι ώρα να συναντήσω τα πολλά που έχω αφήσει μέσα μου και με περιμένουν.

θρήνος Λάκη Λαζόπουλου

Θέλω να καθίσω να τα δω με ηρεμία, να μιλήσω με τους συνεργάτες μου γιατί πάνω απ’ όλα δεν είναι ωραίο να σε περιμένουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που δουλεύουν τόσα χρόνια δίπλα μου. Οι ώρες που δουλέψαμε δέκα χρόνια είναι αμέτρητες. Έφτασε η χρονιά που βγήκα από το σπίτι μου έξι φορές. Αλλά ξέρω ότι κάνω κάτι που αξίζει, μ’ ένα τρόπο εδώ θα είμαι

Έχω την ανάγκη να βρεθώ κάποιες ώρες, να κλάψω με ησυχία τη μητέρα μου. Κρατάω με αυτή τη δουλειά όλο μου τον πόνο αξόδευτο και μαζεύω αφόρητη πίεση και παρότι ποτέ δεν έχω παρακαλέσει κάτι στους ανθρώπους, γιατί μου αρέσει όταν με αγκαλιάζουν στο δρόμο, με φιλάνε. Θα ήθελα να τους παρακαλέσω, όταν με δουν στη Λάρισα, στο μνήμα, να με αφήσουν για μία ώρα ήσυχο».

Στροφή 180 μοιρών από τον Πάνο Μιχαλόπουλο: Αυτός είναι ο λόγος που κατηγορεί τον Λάκη Λαζόπουλο!

Συνέντευξη στην Freddo και το Νίκο Νικόλιζα είχε παραχωρήσει πριν μερικά χρόνια ο Πάνος Μιχαλόπουλος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και για τον Λάκη Λαζόπουλο τον κατηγόρησε, κάνοντας στροφή 180 μοιρών. Ποιος ήταν ο λόγος;

Τι συνέβη όμως μεταξύ τους και ο Πάνος Μιχαλόπουλος έκανε δηλώσεις «φωτιά»; Ο γνωστός ηθοποιός είχε μιλήσει για τη σύγχρονη σάτιρα και ήταν υπέρ το δέον αυστηρός στη σύγκρισή της με τις επιθεωρήσεις περασμένων δεκαετιών. Με την ευκαιρία, τόσες χιλιάδες ευρώ έπαιρνε ο ηθοποιός από τη σειρά «Η ώρα η καλή».

Πάνος Μιχαλόπουλος και Λάκης Λαζόπουλος

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν τον παρακολουθώ. Ο κ. Λαζόπουλος δεν κάνει σατιρική εκπομπή. Κάνει εκπομπή προπαγάνδας. Κάνει προπαγάνδα και προπαγανδίζει λάθος. Και αυτό το λάθος θα το πληρώσει. Γιατί άλλο σάτιρα και άλλο προπαγάνδα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share