Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Συγκίνηση για τον Αντώνη Κανάκη - «Σήμερα είναι η ημέρα που...»

Το αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής

21 Μαρτίου 2023 23:21
Συγκίνηση για τον Αντώνη Κανάκη - «Σήμερα είναι η ημέρα που...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αντώνης Κανάκης το βράδυ της Τρίτης 21 Μαρτίου ευχήθηκε δημοσίως στην σύντροφό του για τα γενέθλιά της. Με την ευκαιρία, δείτε την δήλωση «κόλαφο» της Τζούλη Αγοράκη για τον Αντώνη Κανάκη.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής, Ράδιο Αρβύλα, έλαβε ευχές και για τους συνεργάτες του για τη γυναίκα, δίπλα στην οποία έχει δημιουργήσει τη δική του οικογένεια.

Συγκίνηση για τον Αντώνη Κανάκη - «Σήμερα είναι η ημέρα που...»


«Σήμερα 21/3 είναι η μέρα που μπαίνει επίσημα η άνοιξη και σήμερα είναι η ημέρα που έχει γενέθλια το κορίτσι μου στο σπίτι. Το μεγάλο μου κορίτσι και θα μου επιτρέψετε να του ευχηθώ “χρόνια πολλά”», ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης στην έναρξη της εκπομπής, με τους συνεργάτες του να στέλνουν με τη σειρά τους τις ευχές τους.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ», απάντησε ο Αντώνης Κανάκης, ενώ ενημέρωσε για την αντίστροφη μέτρηση, μέχρι το τέλος της τηλεοπτικές σεζόν.

Ξεκινάμε το “Ράδιο Αρβύλα” νούμερο 55. Είμαστε στην τελική ευθεία. Τρεις εβδομάδες μέχρι το Πάσχα, εκεί που ολοκληρώνεται η σεζόν για το “Ράδιο Αρβύλα” και το “VINYLIO”», είπε ο Αντώνης Κανάκης στον αέρα της εκπομπής του στον ANT1.

Σούσουρο με τον πρώην σύζυγο της Σίας Κοσιώνη: Γυμνός στο πλευρό του Αντώνη Κανάκη και του Σωτήρη Καλυβάτση (photo)

Η Σία Κοσιώνη υπήρξε παντρεμένη με τον Μιχάλη Λεάνη από το 2007 έως το 2013, προτού δηλαδή γνωρίσει τον Κώστα Μπακογιάννη, με τον δεύτερο μάλιστα να έχει γράψει τη δική του ιστορία επίσης ως δημοσιογράφος.

Ο Μιχάλης Λεάνης βρίσκεται στην κορυφή του αθλητικού ρεπορτάζ εδώ και πολλά χρόνια ως μία από τις πιο εξέχουσες προσωπικότητες της, ξεκινώντας την καριέρα του στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια μεταπήδησε στην ηγεσία των Μέσων Ενημέρωσης, είτε στα έντυπα είτε στα ηλεκτρονικά μέσα.

Η συνεργασία με τον Κανάκη και... τα γυμνά πλάνα

Ο Λεάνης είναι φίλος του Αντώνη Κανάκη, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει έκπληξη για πολλούς. Πώς συνέβη αυτή η σύνδεση; Αυτή οφείλεται στο «Κομφούζιο», η πιο ανατρεπτική εκπομπή που έβγαζε η ΕΤ3 στο παρελθόν, ήταν παραγωγή της πρώην συζύγου του κεντρικού παρουσιαστή ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Έτσι, όταν έγινε πρόταση για μια γυμνή φωτογράφιση συμμετείχε και ο ίδιος, με το ντοκουμέντο φυσικά να έχει μείνει μέχρι σήμερα σε μια… πολύ διαφορετική του εμφάνιση στο πλευρό του Αντώνη Κανάκη, του Σωτήρη Καλυβάτση και αρκετών ακόμη, με τον Λεάνη μάλιστα να προχωρά σε μια ιδιαίτερη εξομολόγηση για έναν φίλο τους που έφυγε νωρίς.

Σούσουρο με τον πρώην σύζυγο της Σίας Κοσιώνη: Γυμνός στο πλευρό του Αντώνη Κανάκη και του Σωτήρη Καλυβάτση (photo)

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share