Κυριακή, 04 Ιουνίου 2023

«Το one night stand που έχω κάνει...» - Σοκάρει η Σοφία Αλιμπέρτη

Όσα είχε αποκαλύψει η ίδια!

21 Μαρτίου 2023 23:01
«Το one night stand που έχω κάνει...» - Σοκάρει η Σοφία Αλιμπέρτη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφία Αλιμπέρτη έχει υπάρξει μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz και αν μη τι άλλο πολλοί ήταν οι άντρες που έτρεξαν πίσω της.

Μια δήλωσή της όμως, ήταν εκείνη που σόκαρε τους πάντες όταν χαρακτηριστική είπε "εγώ σήμερα θα το κάνω με τον...". Σε ποιον αναφερόταν η όμορφη ηθοποιός; Ωστόσο, εξίσου σοκαριστική παραμένει και η αποκάλυψη της ηλικίας της μιας και δεν της φαίνεται καθόλου.

Η ίδια είχε αποκαλύψει το 2010 τα πάντα για τη σχέση της με το Γιάννη Πάριο: "Είναι το μοναδικό one night stand που έχω κάνει στη ζωή μου και επειδή μου προέκυψαν παιδιά και σχέση, είπα πως δεν θα το ξανακάνω αυτό στη ζωή μου". Και συνέχισε τότε λέγοντας: "Λοιπόν, αυτό είναι πρώτη φορά που το λέω στη ζωή μου, και αισθάνομαι λίγο περίεργα. Με το που πήγα στην Πάρο λέω σε μια φίλη μου, “εγώ σήμερα δεν υπάρχει περίπτωση, θα το κάνω με τον Πάριο”

«Το one night stand που έχω κάνει...» - Σοκάρει η Σοφία Αλιμπέρτη

Η κολλητή μου πέφτει από τα σύννεφα, με λέει τρελή, και διάφορα άλλα τέτοια. Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις, αλλά ήμουν από παιδάκι ερωτευμένη με αυτόν τον άνθρωπο. Σκέφτηκα λοιπόν, θα το κάνω, δεν θα το ξέρει κανένας και σιγά μην τον ξαναδώ. Έτσι και έγινε. Με το που γνωριστήκαμε, το ίδιο βράδυ, υπήρξε μια αμοιβαία έλξη και ένα απίστευτο ερωτικό πάθος. Τη συνέχεια την ξέρεις. Σχεδόν μεγάλωσα με αυτόν τον άνθρωπο”.

«Μου λείπει και νιώθω μόνη μου...» - Σοκ με τη Σοφία Αλιμπέρτη

Σοκ είχε υπάρξει προ ετών με τη Σοφία Αλιμπέρτη, καθώς αγαπημένο της πρόσωπο είχε μιλήσει για τη μοναξιά που ένιωθε, μαζί με το ότι της έλειπε η αγαπημένη ηθοποιός, ενώ πρόσφατα είδαμε για πρώτη φορά τους γιους της.

Συγκεκριμένα, η μητέρα της Σοφίας Αλιμπέρτη, Ζωή, είχε μιλήσει αναλυτικά για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, την κόρη της, η οποία έχει χαθεί από τα φώτα της τηλεόρασης, και το πώς είναι η ζωή της σήμερα.

«Ενώ πρώτα ξέραμε τη ζωή μας, και είχαμε χαράξει ένα δρόμο, όλες οι παλιές τραγουδίστριες πεινάνε, με παίρνουν και μου λένε να τις βοηθήσω, αλλά δεν έχω τη δύναμη να βοηθάω τώρα. Όλοι περνάμε δύσκολα. Δούλευα δύο και τρεις δουλειές, σε εργοστάσιο και το βράδυ ως τραγουδίστρια, δεν γνώρισα παιδικά χρόνια. Ήμουν 18 και κάτι όταν ήρθε η Σοφία. Κάποια στιγμή που είχα εξαντληθεί, πήρε τα παιδιά μου η μητέρα μου στην Κέρκυρα.

Στερήθηκα την οικογένεια στη ζωή μου, δεν υπήρχε ο άντρας, το στήριγμα του σπιτιού, χώρισα χωρίς να έχει σαραντίσει ο γιός μου, και βρέθηκα με δυο παιδιά μόνα του να τα μεγαλώνω, για αυτό και είμαι μόνη μου. Αυτόν τον άνθρωπο τον έχω ξεχάσει, δεν ενδιαφέρθηκε για τα παιδιά του. Η ζωή αυτή είναι όλο φαρμάκια, δεν έχω ούτε παρέες ούτε τίποτα. Είμαι τελείως μόνη μου», κατέληξε, εμφανώς συγκινημένη.

Όσο γι ατην κόρη της; «Η Σοφία σταμάτησε εκεί που έπρεπε, είναι μια χαρά εκεί που είναι. Μου λείπει και η κόρη μου και ο γιός μου. Θα τους πάρω 2-3 τηλέφωνα την ημέρα». είπε η κ. Αλιμπέρτη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share