Κυριακή, 04 Ιουνίου 2023

«Συμφωνήσαμε με τον Κρατερό...»: Η οριστική απόφαση του Κατσούλη με την Κατερίνα Καραβάτου για την επιμέλεια των παιδιών

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας

21 Μαρτίου 2023 22:24
«Συμφωνήσαμε με τον Κρατερό...»: Η οριστική απόφαση του Κατσούλη με την Κατερίνα Καραβάτου για την επιμέλεια των παιδιών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης δεν είναι εδώ και λίγο καιρό μαζί, με το πρώην ζευγάρι να καλείται να αποφασίσει για τα παιδιά του και την πρώτη να αναφέρεται στην επιμέλειά τους.

Η παρουσιάστρια πέρασε μια χρόνια με απώλειες και σημαντικές αλλαγές σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η ίδια εξομολογήθηκε για όλα στο περιοδικό Hello και, μεταξύ άλλων, μίλησε και για το διαζύγιο, με τον ηθοποιό, του οποίου η αλλαγή είναι σημαντική.

Η συμφωνία Καραβάτου και Κατσούλη για τα παιδιά

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής και προσωπικής ζωής σου – το γάμο, τις γέννες σου – έχουμε κάνει πολλές συνεντεύξεις και η εικόνα που έχω για σένα είναι αυτή του ρομαντικού ανθρώπου που χρειάζεται το σημείο αναφοράς του για να είναι καλά. Ήταν δύσκολο να αποδεχθείς ότι θα έπρεπε πλέον να πορευτείς χωριστά με το μέχρι τότε άνθρωπό σου;

Θα μιλήσω μόνο για εμένα, δεν ξέρω πως λειτουργούν οι άλλοι άνθρωποι. Εννοείται πως ήταν δύσκολο. Νομίζω όμως ότι τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα όταν υπάρχουν συνεννόηση, κατανόηση και σεβασμός. Αυτά με τον Κρατερό δεν τα έχουμε χάσει ευτυχώς. Αντίθετα, είμαστε από τους ανθρώπους που τους αρέσει να διατηρούν αυτές τις αξίες. Άλλωστε, είναι σημαντικό και για τα παιδιά μας αφού ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφερόμαστε επηρεάζει δυο πλάσματα που εμείς φέραμε στη ζωή. Ναι μεν ήταν δύσκολο αλλά επειδή και οι δυο το χειριστήκαμε με αξιοπρέπεια, ειλικρινά θεωρώ ότι έγινε όσο το δυνατό πιο ανώδυνα.

Ο Κρατερός σε συνέντευξή του δήλωσε πως όταν κλήθηκε να μιλήσει στα παιδιά, τους είπε ότι δεν αλλάζει σε σχέση με εκείνα.

Ισχύει! Τους τονίσαμε ότι δεν θα απομακρυνθούν από κάποιον από τους δυο γονείς. Με τον Κρατερό δεν έχουμε κάνει κάποια συμφωνία του τύπου θα τα παίρνει κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο. Βλέπει τα παιδιά κάθε μέρα, όπως είμαι και εγώ μαζί τους κάθε μέρα, απλώς δεν ζούμε μαζί. Τα παιδιά όμως μας βλέπουν καθημερινά. Τους είπαμε επίσης πως από εδώ και πέρα θα είναι καλύτερα τα πράγματα και νομίζω πως μέχρι στιγμής δεν έχουμε διαψευστεί.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share