Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Την ημέρα των γενεθλίων μου έμαθα ότι έχω καρκίνο» - Πάγωσε η Τατιάνα Στεφανίδου

Σοκ με την αποκάλυψη

21 Μαρτίου 2023 21:33
«Την ημέρα των γενεθλίων μου έμαθα ότι έχω καρκίνο» - Πάγωσε η Τατιάνα Στεφανίδου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μάθαμε την καταγωγή της Τατιάνας Στεφανίδου και… αυτή είναι η αλήθεια που λίγοι γνώριζαν. Από που κατάγεται η αγαπημένη παρουσιάστρια;

Σήμερα, είναι από τις επιτυχημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της δημοσιογραφίας. Έχει συνεργαστεί με μεγάλα κανάλια και ονόματα της τηλεόρασης. Την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν άνηκε στο ΣΚΑΙ, ωστόσο, πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε η φήμη, ότι θα ξεκινήσει τη συνεργασία της με τον Alpha.

Πάμε όμως στο θέμα μας. Η Τατιάνα Στεφανίδου, κατάγεται από τη Φτελιά Δράμας. Γεννήθηκε στις 18 Απριλίου 1970 στην Αθήνα από τους Άννα και Μίμη Στεφανίδη -δείτε εδώ το πρόσωπό του-, ενώ έχει κι έναν αδελφό, τον Δημήτρη.

Αποφοίτησε από το Αρσάκειο και έπειτα ακολούθησε σπουδές χορού στο School of Arts του Αμβούργου. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, φοίτησε στο τμήμα δημοσιογραφίας του ANT1 MediaLab.

“Την ημέρα των γενεθλίων μου έμαθα ότι έχω καρκίνο” – Πάγωσε η Τατιάνα Στεφανίδου

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι μία καταξιωμένη, ταλαντούχα δημοσιογράφος και παρουσιάστρια που έχει διαγράψει τη δική της επιτυχημένη πορεία στην ελληνική τηλεόραση!

Κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός, ότι ξέρει να κάνει πολύ καλά την δουλειά της και γνωρίζει τι ζητούν και τι θέλουν οι τηλεθεατές. Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι από τα τηλεοπτικά πρόσωπα που είτε θα έχει φανατικούς θαυμαστές είτε θα έχει φανατικούς “εχθρούς”.

Εκτός από μία πετυχημένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, είναι και μία τελειομανής σύζυγος και μητέρα, που μαζί με τον Νίκο Ευαγγελάτο αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της showbiz! Μπορεί τα δημοσιεύματα και οι φήμες να οργιάζουν για το ζευγάρι, ωστόσο οι ίδιοι είναι απτόητοι και συνεχίζουν να είναι ερωτευμένοι και αγαπημένοι μετά από τόσα χρόνια γάμου -δείτε εδώ τι είχε πει η παρουσιάστρια-.

Όσοι παρακολουθούν την Τατιάνα Στεφανίδου όλα αυτά τα χρόνια, γνωρίζουν, ότι η παρουσιάστρια είναι πολύ αυθόρμητη και οι… εκρήξεις της on air δεν λείπουν!

Εμείς βρήκαμε ένα απόσπασμα από μία παλαιότερη εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο κανάλι του Epsilon , στην οποία φιλοξενούσε μία πολύ συγκινητική ιστορία μίας γυναίκας που κατάφερε να κερδίσει την μάχη με τον καρκίνο και όπως ήταν φυσικό η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή της! Ένα πολύ ωραίο στιγμιότυπο και ένα μήνυμα που αξίζει να το δείτε!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share