Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Δεν του αρέσαμε του Γιώργου Νταλάρα...» - Δήλωση «λάβρος» για τον γνωστό ερμηνευτή

Το άγνωστο περιστατικό με τον τραγουδιστή

21 Μαρτίου 2023 17:52
«Δεν του αρέσαμε του Γιώργου Νταλάρα...» - Δήλωση «λάβρος» για τον γνωστό ερμηνευτή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την παρ'ολίγον συμμετοχή του Γιώργου Νταλάρα στην ταινία του Γιάννη Δαλιανίδη «Μαριχουάνα Στοπ» μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η ηθοποιός Ελένη Ανουσάκη, η οποία δεν δίστασε να αφήσει αιχμές για τον τραγουδιστή. Με την ευκαιρία, δείτε το σπάνιο φωτογραφικό ντοκουμέντο με τον Γιώργο Νταλάρα και την Άννα Βίσση από την δεκαετία του 70'.

«Δεν μου αρέσει καθόλου που οι ελληνικές ταινίες γίνονται θεατρικά. Δεν θα πήγαινα τώρα στο Μαριχουάνα Stop. Γιατί να παίξω εγώ σε ένα άλλο έργο; Ο κ. Βοσκόπουλος στην ταινία δεν ήταν ηθοποιός, εμφανιζόταν όπως στο κέντρο. Η συγκυρία ήρθε και ο κ. Βοσκόπουλος συμμετείχε, γιατί αρχικά ήταν να τραγουδήσει ο Γιώργος Νταλάρας. Δεν δέχτηκε ο Νταλάρας, ήρθε ο Βοσκόπουλος. Ήρθε ο Νταλάρας και δεν του άρεσε το έργο, εμείς δεν του αρέσαμε ας πούμε. Καταλάβατε;»

«Δεν του αρέσαμε του Γιώργου Νταλάρα...» - Δήλωση «λάβρος» για τον γνωστό ερμηνευτή

Το μεγάλο παράπονο του Γιώργου Νταλάρα: «Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί όλα αυτά τα χρόνια έλεγαν για μένα...»

Ο Γιώργος Νταλάρας αποτελεί έναν ιστορικό καλλιτέχνη, με τον ίδιο να αναφέρεται στη σπουδαία του πορεία με έναν αρκετά μετρημένο τρόπο, όταν περιαυτολογούσε.

Ο γνωστός τραγουδοποιός, που μεταξύ άλλων υπήρξε αποκαλυπτικός και για τη σύζυγό του, είχε μιλήσει στο «Ενώπιος Ενωπίω», κάνοντας τη δική του ξεχωριστή αναδρομή.

Στο ξεκίνημα, μίλησε για τα αρχικά του σχέδια και την επιθυμία του να εργαστεί στα καράβια, την πρώτη του κιθάρα που απέκτησε από τον θείο του και τα στοιχεία που τον έκαναν να ξεχωρίσει, τα οποία απέδωσε στον πατέρα του: «Πολλά στοιχεία στη φωνή μου και στη μουσική μου πορεία, τα πήρα από τον πατέρα μου, ο οποίος ήθελε με ό,τι καταπιανόταν, να το μαθαίνει. Μου έδειξε τι πρέπει να κάνω. Να βλέπω την ποίηση μέσα στους ανθρώπους. Έτσι, έπιασα και μελέτησα τους μεγάλους του ρεμπέτικου, τις διαφορές στους στιχουργούς».

Η... αυτοαναφορά και το παράπονο

Αίσθηση προκάλεσαν τα λόγια του όταν η συζήτηση πήγε στα όσα του προσέφερε η μουσική και το τραγούδι λέγοντας πως «έγινα άνθρωπος μέσα από το τραγούδι, ήταν ένα παράθυρο για να μπω στη ζωή με συναίσθηση και ευθύνη. Σιγά–σιγά, άρχισα να ανατρέπω αντιλήψεις. Κατάλαβα πως ήρωας είναι αυτός που νιώθει το αίσθημα της ελευθερίας και το χρησιμοποιεί για το κοινό καλό", όπως επίσης και όταν θέλησε να κάνει αυτοκριτική σχετικά με το τραγούδι αλλά και τη σχέση τους με τους ανθρώπους σε ρεσιτάλ σεμνότητας είπε πως “Τώρα μαθαίνω να τραγουδάω. Σε αυτή την ηλικία που πρέπει να φύγω, τώρα μαθαίνω. Στα 50 χρόνια στο τραγούδι, μέσα από τη δουλειά που μπήκα μικρός, έπρεπε να φτιάξω ένα χαρακτήρα. Πιστεύω πως κατάφερα πολλά πράγματα», είπε αρχικά για να αναφερθεί στα λάθη της ζωής του:

«Δεν ήθελα να γίνω αυτό που έγινα, γιατί δεν υπάρχει μέτρο. Δεν μπορώ να υποστηρίξω το μεγάλο όνομα Νταλάρα. Η φήμη δεν μου αρέσει πολύ. Δεν κατάλαβα γιατί έλεγαν τόσο πολλά καλά για μένα αλλά ταυτόχρονα και τόσα κακά. Έχω κάνει λάθη πολλά. Τα λάθη όμως των ανθρώπων είναι η βελτίωσή τους, είναι τα σκαλοπάτια για τη βελτίωση της ζωής τους. Θα ήθελα να μου αναφέρουν τα λάθη που έχω κάνει προς άλλους. Τα λάθη που έχω κάνει προς την κοινωνία».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share