Τρίτη, 30 Μαΐου 2023

«Ετοιμάζεται για...» - Νέες αποκαλύψεις για την υγεία του Βασίλη Καρρά (photo-video)

«Σας ευχαριστεί όλους για το ενδιαφέρον σας»

21 Μαρτίου 2023 16:08
«Ετοιμάζεται για...» - Νέες αποκαλύψεις για την υγεία του Βασίλη Καρρά (photo-video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αίσθηση έκανε η φωτογραφία που δείχνει τη νέα εικόνα του Βασίλη Καρρά. Φανερά αδυνατισμένος ο αγαπημένος τραγουδιστής βρέθηκε μπροστά στον φακό μετά την περιπέτεια με την υγεία του.

Ο καλός του φίλος και συνεργάτης, Νίκος Ζωϊδάκης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» της Τρίτης. Ο μουσικός αποκάλυψε ότι ο Βασίλης Καρράς όχι μόνο δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο, αλλά έχει επανέλθει πλήρως και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στούντιο ηχογραφώντας νέα τραγούδια.

«Είναι καλά είναι στο στούντιο ετοιμάζει τραγούδια, ετοιμάζεται για τις καινούριες του εμφανίσεις. Και μην ανησυχεί ο κόσμος, σας ευχαριστεί όλους για το ενδιαφέρον σας. Το καλοκαίρι θα είναι κοντά μας, θα μας τρελάνει πάλι» είπε αναλυτικότερα, ο Νίκος Ζωιδάκης.

Η σοβαρή επέμβαση του Βασίλη Καρρά

Ο Βασίλης Καρράς υποβλήθηκε αρχές Νοεμβρίου, σε χειρουργική επέμβαση στο Διαβαλκανικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας.

Πριν γίνει φίρμα: Αυτή τη δουλειά έκανε ο Βασίλης Καρράς στο παρελθόν

Πολύ πριν γίνει φίρμα ο Βασίλης Καρράς έκανε μια τελείως διαφορετική δουλειά που δεν είχε καμία σχέση με το τραγούδι. Με τι ασχολείτο στο παρελθόν; Με την ευκαιρία, δείτε για ποιο λόγο μπήκε στο βιβλίο Γκίνες.

Σοβαρή περιπέτεια υγείας πέρασε πριν λίγο καιρό ο Βασίλης Καρράς, από την οποία βγήκε νικητής. Ο τραγουδιστής αναγκάστηκε να απέχει για ικανό χρονικό διάστημα από τις πίστες και οι θαυμαστές του είχαν ανησυχήσει για το τι συμβαίνει με την υγεία του.

Ο ίδιος γεννήθηκε στην Καβάλα και στα 10 του χρόνια μετακόμισε με την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου στις αλάνες της πόλης της δεκαετίας του ’60 έκανε τις πρώτες του αληθινές φιλίες, ενώ είχε την πρώτη του επαφή με το τραγούδι και το κοινό σε ηλικία 16 χρόνων.

Ο Βασίλης Καρράς στο Σπίτι με το Mega

Ωστόσο, ο Βασίλης Κεσογλίδης (αυτό είναι το πραγματικό του επίθετο) πριν γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό και η επιτυχία τού χτυπήσει την πόρτα, εργαζόταν ως μηχανικός αυτοκινήτων σε συνεργείο. Μάλιστα, όπως ο ίδιος έχει εξομολογηθεί, τη δουλειά αυτή την αγαπούσε πολύ και αν δεν ερχόταν στη ζωή του το τραγούδι, θα είχε παραμείνει μηχανικός.

«Οι “μουτζούρηδες” είναι παραπονιάρηδες, έχουν αισθήματα, είναι ωραίοι τύπου», είχε εξομολογηθεί σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Ο Βασίλης Καρράς έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο «Πρόσφυγας» στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα εργαζόταν ως μηχανικός αυτοκινήτων. Το 1980 κυκλοφόρησε ο πρώτος προσωπικός του δίσκος, ενώ από το 1986 οι επιτυχίες διαδέχονταν η μία την άλλη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share