Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αποκαλύψεις «φωτιά» Θοδωρή Μαραντίνη για τις προσωπικές του στιγμές: «Παρασύρθηκα! Είναι σαν αγρίμι...» (Video)

«Eίναι μεγάλη αγωνιά για μένα το να ξέρω πότε θα...»

21 Μαρτίου 2023 15:57
Αποκαλύψεις «φωτιά» Θοδωρή Μαραντίνη για τις προσωπικές του στιγμές: «Παρασύρθηκα! Είναι σαν αγρίμι...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Θοδωρής Μαραντίνης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και την Φωτεινή Λάσπα, με αφορμή τις εμφανίσεις του στο Παλλάς. Παράλληλα, ο Θοδωρής Μαραντίνης πιάστηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και μίλησε για την ηλικία του, αλλά και το ενδεχόμενο ενός γάμου μετά τη διαμάχη του με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε για τα παιδιά του, τους Onirama, ενώ παραδέχθηκε ότι υπερέβαλε στην έκθεση προσωπικών του στιγμών.

«Η δεκαετία των 00’s μου έχει στιγματίσει τη ζωή γιατί δημιουργήθηκε το συγκρότημα και η επόμενη γιατί απέκτησα τα παιδιά μου. Τα παιδιά μου είναι 10 και 15 ετών. Υπάρχει κάποιο χάσμα γενεών άλλα είναι και όμορφο. Οι μπαμπάδες είναι πιο κοντά στα παιδιά», είπε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Είναι απαραίτητο το υπερεγώ σε έναν καλλιτέχνη, άλλα θα πρέπει να το ελέγχει. Είναι σαν αγρίμι με το οποίο πρέπει να συμφιλιωθείς για να μην σε φάει. Ποτέ δεν ένιωσα έπαρση, αλλά είχα μια σιγουριά ότι θα συνεχίζουν οι επιτυχίες. Το συγκρότημα σε επαναφέρει στην ισορροπία όταν πας να θεωρήσεις κάτι δεδομένο. Με ενοχλεί όταν βλέπω καλλιτέχνες που γίνονται καρικατούρες και δεν καταλαβαίνουν πότε να σταματήσουν. Είναι μεγάλη αγωνιά για μένα το να ξέρω πότε θα σταματήσω» τόνισε ο τραγουδιστής.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share