Τρίτη, 30 Μαΐου 2023

Ώρες αγωνίας για την Ιωάννα Τούνη: «Αγχώνομαι λιγάκι για τον μπέμπη...»

«Είναι πολύ μωράκι ακόμη, δεν θέλω να...»

21 Μαρτίου 2023 15:28
Ώρες αγωνίας για την Ιωάννα Τούνη: «Αγχώνομαι λιγάκι για τον μπέμπη...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άρρωστη είναι η Ιωάννα Τούνη, όπως αποκάλυψε μέσα από τα Instagram Stories της. Η γνωστή Influencer και επιχειρηματίας φαίνεται πως κρύωσε, με συνέπεια να ανεβάσει πυρετό μέσα στο βράδυ. Η Ιωάννα Τούνη προσπαθεί να είναι όσο πιο προσεκτική γίνεται, ώστε να μην κολλήσει κάτι ο μόλις λίγων μηνών γιος της. Επίσης, η Ιωάννα Τούνη είχε ξεσπάσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Είμαι λίγο αδιάθετη, εν τέλει αρρώστησα. Το βράδυ ανέβασα και πυρετούς και τα λοιπά. Αγχώνομαι λιγάκι για τον μπέμπη. Είναι πολύ μωράκι ακόμη, δεν θέλω να κολλήσει κάτι. Είναι μια χαρά προς το παρόν, είναι εκεί πέρα, αράζει. Φτύστε το μη πάθει τίποτα το μωράκι μας» αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη.

Ώρες αγωνίας για την Ιωάννα Τούνη

«Δεν νιώθω ιδιαίτερα σέξι...» - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Ιωάννα Τούνη 35 ημέρες μετά τη γέννα του παιδιού της

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση δείχνει να είναι η Ιωάννα Τούνη, η οποία 35 ημέρες μετά τη γέννα του παιδιού της, προχώρησε σε ένα νέο μήνυμα λέγοντας ότι δεν νιώθει ιδιαίτερα σέξι! Παράλληλα, δείτε εδώ την ανάρτηση της Τούνη και Αλεξάνδρου με το μωρό που δίχασε.

Συγκεκριμένα, όπως συνηθίζει να κάνει ανά κάποιες μέρες, μας έδειξε το σώμα της 35 ημέρες μετά τον τοκετό. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι δυσκολεύεται να χάσει τα 6 τελευταία κιλά από αυτά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά και να ακολουθήσει κάποια δίαιτα ή πρόγραμμα γυμναστικής.

«Έχω γεννήσει εδώ και έναν μήνα και 4-5 μέρες. Το σώμα μου αυτή τη στιγμή είναι έτσι», είπε η Ιωάννα Τούνη στο βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram.

«Δεν νιώθω ιδιαίτερα σέξι, γι’ αυτό φοράω εσώρουχα του Δημήτρη, για να κρύβουν πράγματα. Έχασα τα πρώτα 8 κιλά κατευθείαν, μέσα στο δεκαήμερο. Αλλά έχω κολλήσει στα 6 κιλά συν τα οποία δεν φεύγουν με τίποτα, για να φτάσω το προηγούμενο βάρος μου», είπε η Ιωάννα Τούνη.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Ιωάννα Τούνη 35 ημέρες μετά τη γέννα του παιδιού της

Στη συνέχεια πρόσθεσε περισσότερες λεπτομέρειες. «Βέβαια το σώμα μου έχει μαζέψει αρκετά, αν σκεφτείς πόσο μεγάλη κοιλιά είχα έναν μήνα πριν. Χρησιμοποιώ και προϊόντα. Δεν έχω πλέον ιδιαίτερη χαλάρωση και δεν έκανα καθόλου ραγάδες. Εντάξει, δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Δεν προσέχω καθόλου γιατί κάνω θηλασμό, δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις από το στήθος. Έχω υπογλυκαιμίες, πεινάω, έχω άλλες θερμιδικές ανάγκες για να παράγω το γάλα. Μετά τις 40 μέρες θα ξεκινήσω γυμναστήριο λέω να με αφήσει ο μπέμπης πρώτα», ανέφερε η Ιωάννα Τούνη αποκαλύπτοντας τα σχέδια που έχει για το προσεχές διάστημα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share