Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Περήφανος πατέρας ο Πασχάλης Τερζής: Ποζάρει για πρώτη φορά μαζί με τον άγνωστο γιο του (photo)

Δεν είναι μόνο η Γιάννα Τερζή

21 Μαρτίου 2023 15:22
Περήφανος πατέρας ο Πασχάλης Τερζής: Ποζάρει για πρώτη φορά μαζί με τον άγνωστο γιο του (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα τελευταία χρόνια ο Πασχάλης Τερζής έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και τις νυχτερινές εμφανίσεις. Ο σπουδαίος τραγουδιστής απολαμβάνει τις οικογενειακές στιγμές με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ανάμεσα σε αυτά είναι και ο «άγνωστος» γιος του Γιώργος.

Ο Πασχάλης Τερζής απέκτησε τον γιο του από τον πρώτο του γάμο. Η σύζυγός του πέθανε αρκετά νωρίς και ο ερμηνευτής ξαναπαντρεύτηκε και απέκτησε την κόρη του. Φαίνεται ότι ο Γιώργος είναι «φωτοτυπία» του πατέρα του εμφανισιακά, ενώ η Γιάννα κληρονόμησε το ταλέντο του στη μουσική.

Ο ίδιος έχει εξομολογηθεί στο παρελθόν πώς τότε πίστευε ότι ήρθε η συντέλεια του κόσμου. «Η ζωή συνεχίστηκε και ευτύχησα πράγματι να αποκτήσω μία εξαιρετική οικογένεια. Η ζωή συνεχίζεται κι εγώ με τη γυναίκα µου και τα παιδιά µου είμαστε ευτυχισμένοι», είχε παραδεχτεί.

Περήφανος πατέρας ο Πασχάλης Τερζής: Ποζάρει για πρώτη φορά μαζί με τον άγνωστο γιο του (photo)

Μπορεί ο Πασχάλης Τερζής να είναι ο αγαπημένος τραγουδιστής πολλών, ωστόσο υπάρχουν πολλά που δεν γνωρίζουμε για την προσωπική του ζωή.

«Βόμβα» από Πασχάλη Τερζή: «Με τη γυναίκα μου είχαμε να κοιμηθούμε μαζί πάνω από 35 χρόνια»

Ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής, Πασχάλης Τερζής, εδώ και χρόνια έχει αποσυρθεί και μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Έχει επιλέξει μια ήρεμη ζωή μακριά από τις πιστές και τις κάμερες.

Ωστόσο, σε μια σπάνια συνέντευξη ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε πρόσφατα στη Σεμίνα Διγενή. Τι αποκάλυψε για το τραγούδι αλλά και τη σύζυγό του; Με την ευκαιρία, δείτε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η κόρη του, Γιάννα.

Ο Πασχάλης Τερζής ανέφερε πως για 20 ολόκληρα χρόνια ήταν ένας τραγουδιστής της πείνας, καθώς δεν τον «αγκάλιασε» αμέσως η δημοσιότητα.

Μάλιστα, για 10 ολόκληρα χρόνια ο πατέρας του δεν είχε πάει ποτέ να τον ακούσει και κάποια στιγμή τον ρώτησε αν τραγουδάει τόσο καλά όσο ο Καζαντζίδης. Ενώ όταν πήγε να τον ακούσει δεν πήγε γι' αυτόν, αλλά για τον Νίκο Ξανθόπουλο.

Στη συνέχεια δε δίστασε να αποκαλύψει την αντίδραση της μητέρας του, όταν της ανακοίνωσε ότι θα γίνει τραγουδιστής, η οποία γύρισε και του είπε: «Γιατί αγόρι μου; Εσύ είσαι καλό παιδί.» Ενώ για τη γυναίκα πέταξε μια «βόμβα», καθώς εξομολογήθηκε ότι είχαν πάνω από 35 χρόνια να κοιμηθούν μαζί.

Τέλος δήλωσε πως κατά την πρώτη του δουλειά, πήγαινε έξω από το γήπεδο και πουλούσε μαξιλάρια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share