Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Άκρως αποκαλυπτική η Μαρία Αναστασοπούλου: «Με τον Γιάννη δεν υπάρχει...»

Τι εξομολογήθηκε για τον σύντροφό της;

21 Μαρτίου 2023 13:03
Άκρως αποκαλυπτική η Μαρία Αναστασοπούλου: «Με τον Γιάννη δεν υπάρχει...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άκρως αποκαλυπτική για τον σύντροφό της, Γιάννη Κολοκυθά, ήταν πριν λίγες μέρες η Μαρία Αναστασοπούλου μέσα από την εκπομπή “Είμαστε μαζί” στην οποία βρέθηκε καλεσμένη. Τι δεν υπάρχει μεταξύ τους;

Συγκεκριμένα, η Ελίνα Παπίλα θέλησε να μάθει αν και πόσο βοηθά τη σχέση με τον σύντροφό της το γεγονός πως κάνουν την ίδια δουλειά ή αν δημιουργεί μεγαλύτερη φθορά.

«Νομίζω ότι λειτούργησε αρμονικά ότι συμπορεύεσαι με έναν άνθρωπο που καταλαβαίνει τη δουλειά. Για να είμαστε 9 χρόνια μαζί δεν δημιούργησε πρόβλημα που δουλεύαμε μαζί, λειτούργησε πολύ καλά. Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό.

Σε εμάς λειτουργεί το χιούμορ πολύ καταλυτικά και επειδή οι ρυθμοί είναι όπως είναι, το να είσαι με έναν άνθρωπο λες μια ατάκα, τον κοιτάς στα μάτια και σκας στα γέλια, είναι πολύ σημαντικό» απάντησε με ειλικρίνεια η Μαρία Αναστασοπούλου.

Δείτε όσα δήλωσε

«Χυδαίο δίδυμο Παπαδάκης - Αναστασοπούλου»: Η επίθεση στο Twitter και τα οργισμένα σχόλια

«Χυδαίο δίδυμο» χαρακτήρισε το Twitter τον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου. Οι δύο δημοσιογράφοι δέχτηκαν επίθεση από τους χρήστες της πλατφόρμας, οι οποίοι έκαναν οργισμένα σχόλια σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη.

Αυτός δεν είναι οι μόνος δημοσιογράφος για τον οποίο γράφονται τέτοια σχόλια, καθώς έχει προηγηθεί μέσα από την πλατφόρμα άγριο κράξιμο για την Τατιάνα Στεφανίδου και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Όπως είναι αναμενόμενο μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, με τα περισσότερα θύματα να είναι νέα παιδιά, το μίσος και η οργή του κόσμου ξεχειλίζουν.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τις τραγικές ελλείψεις που υπήρχαν στα τρένα, αλλά και ότι κανείς εδώ και πολλά χρόνια δεν έκανε τίποτα γι' αυτό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share