Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023

"Προξενιό" η γνωριμία της Μελίνας Νικολαΐδη με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη - Η "προξενήτρα" φίλη της Δέσποινας Βανδή που έκανε το "κονέ" στα παιδιά (Video)

«Εγώ την έφερα στο γυμναστήριο, εγώ πάω από πέρυσι στον Αλέξανδρο, τώρα της τον γνώρισα...»

21 Μαρτίου 2023 11:05
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

"Προξενιό" φαίνεται να ήταν η γνωριμία της Μελίνας Νικολαΐδη με τον αγαπημένο της πλέον, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη καθώς μία φίλη της μητέρας της, Δέσποινα Βανδή, έπαιξε το ρόλο της "προξενήτρας" που έκανε το "κονέ" ανάμεσα στα δύο παιδιά.

Ο λόγος για την... Έλλη Κοκκίνου, η οποία μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών κατά τη διάρκεια της βραδινής εξόδου της. Παράλληλα, δείτε εδώ την καλλονή πεθερά της Μελίνας Νικολαΐδη και μητέρα του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη.

Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τη σχέση της με τη Δέσποινα Βανδή, ενώ αποκάλυψε πως εκείνη γνώρισε στην τραγουδίστρια τον γυμναστή και σύντροφό της κόρης της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

«Με την Δέσποινα Βανδή είμαστε φίλες εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Εγώ την έφερα στο γυμναστήριο, εγώ πάω από πέρυσι στον Αλέξανδρο, τώρα της τον γνώρισα και έρχεται και εκείνη», ανέφερε αρχικά η Έλλη Κοκκίνου.

Στη συνέχεια, η Έλλη Κοκκίνου ρωτήθηκε για την γνωριμία του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη με την Μελίνα Νικολαΐδη και απάντησε: «Αυτό δεν θα το σχολιάσω, εγώ μιλάω για τον Αλέξανδρο τον γυμναστή μας. Δεν μπορώ να πω εγώ κάτι. Τα προσωπικά των άλλων δεν τα συζητάμε».

Όσον αφορά στο πολυσυζητημένο ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή, η Έλλη Κοκκίνου σημείωσε: «Αν θες να με ρωτήσεις για δικό μου ζεϊμπέκικο, μπορώ, για ζεϊμπέκικα άλλων δεν μπορώ να πω. Για εμένα δεν έχουν χορέψει ζεϊμπέκικο, αλλά έχουν κάνει άλλα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share